Weet jij alles van applicaties? Weet jij wat er nodig is om een applicatie te onderhouden en te beheren? Oftewel: ben jij een doorgewinterde applicatiebeheerder? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn WIBA IT, een IT detacheringsbureau voor freelance IT’ers. Voor een goede applicatiebeheerder die zowel technisch als functioneel is aangelegd, is er altijd vraag. Schrijf je in en wij contacteren je wanneer er een functie vrijkomt die goed past bij jou kennis en ervaringen.

Werken voor toonaangevende opdrachtgevers

WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank, Kamer van koophandel, USG People en Provincie Gelderland. Onze klanten zoeken dikwijls een applicatiebeheerder om tijdelijk in te zetten in de organisatie. Wij plaatsen onze applicatiebeheerder rechtstreeks bij de eindklant. WIBA IT werkt hoofdzakelijk met zzp’ers. Er wordt dus geen voorrang verleend aan personeel in vaste dienst. Omdat je bij toonaangevende opdrachtgevers wordt ingezet, krijg je de kans om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan. Passie voor het vak applicatiebeheerder is dan ook een vereiste.

Waarom WIBA IT

WIBA IT helpt waar het kan. Niet alleen tijdens het detachering traject, maar ook erna. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt met je curriculum vitae of als je vragen hebt over het zzp-schap. Niet voor niets is WIBA IT uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Bij WIBA IT helpen wij niet alleen opdrachtgevers, maar ook zzp’ers. Beide partijen zijn even belangrijk voor WIBA IT.

Applicatiebeheerder gezocht

Houd jij de laatste ontwikkelingen op het gebied van applicatiebeheer in de gaten? Kan jij WIBA IT op basis van je skills goed vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers? Wil jij graag werken met de nieuwste technieken? Dan zijn wij een match. Schrijf je in en je ontvangt bericht wanneer er een functie vrijkomt die jou op het lijf geschreven is.