◄ Terug naar het overzicht

Dé award van 2016

Er pronkt weer een award in het kantoor van WIBA IT! Afgelopen woensdag hebben wij de FD Gazelle Award officieel in ontvangst mogen nemen.
 

Veel bedrijven

Op de Danzigerkade in het centrum van Amsterdam vond dit jaar de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2016 plaats. Het was een drukbezochte dag met minstens 100 bedrijven die naast de individuele Award ook nog eens waren genomineerd voor een Bronzen, Zilveren of Gouden Award. Alleen de snelst groeiende bedrijven van 2016 maakte kans op één van deze Awards.
 

De uitreiking

WIBA IT heeft helaas geen van deze Awards in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen gingen naar ondernemingen die een zeer explosieve groeiperiode (tot wel 1600%!) hebben meegemaakt het afgelopen jaar. De onderscheidingen voor deze ondernemingen zijn dan ook zeer terecht!
 
Wel ging WIBA IT met een “gewone” FD Gazelle Award naar huis wat natuurlijk al een mooie bekroning is van de groei die de onderneming heeft meegemaakt in 2016.
 

Blijf op de hoogte

Ben jij ZZP’er, leverancier, klant of geïnteresseerd in hoe wij dagelijks de beste match voor IT maken? Blijf dan op de hoogte via onze Social Media kanalen! Klik op de balk rechts en volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter. Schrijf je ook meteen in om zo op de hoogte te blijven van alle leuke opdrachten bij WIBA IT!
 
WIBA_IT_Ramon_FD_Gazelle_Award