◄ Terug naar het overzicht

Azure Developer (gesloten)

Introductie

WIBA IT zoekt voor haar klant in de regio Arnhem naar een Azure Developer

Start: ZSM
Duur: 6 mnd+
Aantal uren per week: 32-40 uur

 


Functie

Onze klant is bezig met het opzetten van een nieuwe portal met Azure als component er omheen. De portal heeft een Business-to-Consumer achtige functionaliteit en gaat ook op deze manier gebruikt worden. Het gaat hier om een zeer innovatief bedrijf die oplossingen maakt voor de automotive. Ze gebruiken nu de data voor rapportages en analytics voor de interne klanten. Ze willen daarnaast in de toekomst de klant steeds beter en beter gaan bedienen door middel van Rapportages en analytics.  Ze gaan hiervoor gebruik man van een data lake in combinatie van met Azure producten. Er wordt van je verwacht dat je mee kunt draaien in de DevOps principe (geen eis). Tevens is het belangrijk dat je graag aan kennisdeling doet.

Een aantal (belangrijke) taken:

  • Ontwerpen, ontwikkelen en exploiteren van de Data Science & Analytics-oplossingen, aangezien deze deel uitmaken van het Cloud-service platform (mogelijk gemaakt door Microsoft Azure). 
  • Je bent lid van het IT Architecture Board.
  • Fungeert als een leidende ontwikkelaar, coacht en instrueert ontwikkelaars over ontwerppatronen, beste praktijken, gegevensmodellering en codering praktijken. 
  • Werkt nauw samen met Business analisten om doelstellingen voor de middellange en lange termijn te identificeren en hierop te anticiperen. 
  • Identificeert, ontwerpt en implementeert nieuwe en verbeterde geautomatiseerde (gegevens) processen voor datadistributie, schaalbaarheid, etc.

Vereisten

-HBO/WO denkniveau
-Ruime ervaring met C#
-Ervaring en kennis van Azure
-Kennis van VSTS
-Kennis van CI en CD
-Ervaring met webapps
-Ervaring met SCRUM