Blockchain is de technologie waar Bitcoin op is gebaseerd. De Blockchain is als het ware een grootboek met balansen en transacties die geverifieerd worden door een decentrale partij. Deze decentrale partij bestaat uit alle deelnemers die van het netwerk gebruik maken. Hierdoor is niet één instantie of individu eigenaar van het netwerk maar is niemand de eigenaar.

Blockchain Developer

WIBA IT is een organisatie die staat voor snelheid en innovatie. De onderneming is genomineerd voor meerdere awards en werkt alleen met eindklanten. Er komt dus geen tussenbedrijf aan te pas. De organisatie mag toonaangevende bedrijven die interesse tonen in Blockchain technologie rekenen tot haar klanten. Als jij een ervaren ontwikkelaar bent die graag werkt met Blockchain technologie, ben je bij WIBA IT aan het juiste adres.

De voordelen van WIBA IT

Bij WIBA IT wordt je nog ouderwets geholpen. Natuurlijk bij het zoeken van een nieuwe uitdaging, maar ook bij het opstellen van een curriculum vitae of het bijwerken van je LinkedIn profiel. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kan voor vraagstukken waarmee je worstelt of voor advies. Bijvoorbeeld wanneer je net als zzp’er bent begonnen en vragen hebt over aanverwante stukken. WIBA IT begeleidt niet alleen tijdens het IT detachering traject, maar helpt waar het kan.

Werk met de nieuwste technieken

Werken bij toonaangevende bedrijven, werken met de nieuwste technieken én, niet te vergeten, een marktconform salaris. Wat wij verlangen is een Blockchain developer met motivatie. WIBA IT werkt alleen met zzp’ers en freelancers. Er is dus geen sprake van werknemers met een vast contract aan wie voorrang wordt verleend. Ben jij een Blockchain developer en wil jij leuke opdrachten? Schrijf je dan in!