◄ Terug naar het overzicht

Solliciteer op Data Engineer

Persoonsgegevens

Man Vrouw Onbekend
PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Geïnteresseerde functies

Beschikbaarheid

Motivatie


CAPTCHA code

Terug naar vacature details


 

Data Engineer

Introductie

WIBA IT zoekt voor haar klant in Rotterdam een Data Engineer

Start: Z.S.M
Duur: 10 dagen
Uren: 40 uur
Locatie: Rotterdam


Functie

Bij onze eindklant is de huidige dienstverlening opgebouwd uit verschillende services die elk een bepaald havenproces ondersteunen. Wij zoeken een ervaren Data Engineer die onze klant gaat helpen om deze data ook in te kunnen zetten voor nieuwe diensten op het Informatieplatform. Als Data Engineer bouw je de datastructuren waarop we onze datadiensten kunnen ontwikkelen en helpt onze dataservices naar productie te brengen.

Naast je inhoudelijke ervaring in het veld als Data Engineer, ben je ook een promotor voor een data-driven cultuur op basis van je kennis, ervaring en overtuigingskracht.

Waar kom je terecht

• Het Data Team, gevormd door de Data Scientists en de Data Engineer, is binnen onze eindklant een nieuw team en heeft daarbij zelf in handen hoe de werkzaamheden ingevuld worden. De doelstelling van het Data Team is om nieuwe datadiensten te ontwikkelen voor onze klanten in het logistieke havenproces. Tevens is het team de ambassadeur voor een data-driven mindset en vult deze rol in door o.a. behaalde resultaten vakkundig te presenteren aan zowel de business als de development teams.

• Vanwege de strategische rol van Data Science in het toekomstige productportfolio werk je nauw samen met het team van Strategie en Innovatie. Samen zullen jullie de toekomstvisie en de daarbij behorende use-cases vormgeven.

Voornaamste taak: 
- data modeling
- data ontsluiten ( 8 a 9 stuks)
- Werken met Api GeeVereisten

• WO werk- en denkniveau en afgestudeerd in een Béta richting (Computer Science, Artificial Intelligence, Wiskunde, etc)
• Minimaal 3 jaar relevante ervaring
• Je hebt ervaring met cloud infrastructuur zoals AWS en een API management platform Apigee
• Je bent bekend met de meest voorkomende Machine Learning algoritmen
• Veelzijdigheid; je zult vanuit de uitdagingen van het opbouwen van een nieuw professioneel team helpen om belemmeringen weg te nemen
• Je kunt programmeren in bijv. Python/R/Scala /Java (absolute pré)
• Ervaring op het gebied van distributive computing (Hadoop / Spark / Kafka) (pré)