Developer

Ben jij een developer? Wil jij op regelmatige basis opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wellicht vind je het lastig om goede opdrachten binnen te slepen. Daar zorgen wij voor. Wij hebben de opdrachten en zoeken altijd naar nieuwe developers. Schrijf je dus vooral in of bekijk onze openstaande opdrachten.

WIBA IT is een IT-detacheringsbureau waar IT-specialisten direct bij de eindklant worden ingezet. In 2015 heeft WIBA IT de Staffing Award voor IT-detachering in de wacht gesleept. Wij zoeken naar professionele IT-specialisten die van wanten weten en ons goed vertegenwoordigen bij toonaangevende opdrachtgevers. Klinkt dat interessant? Schrijf je dan direct in.

Heb jij jaren in loondienst gewerkt en ben je net voor jezelf begonnen? Heb je nog niet het netwerk om opdrachten binnen te slepen? Dan helpen wij jou graag aan opdrachten. Bij WIBA IT werk je met de nieuwste technieken bij toonaangevende bedrijven. Wij begeleiden niet alleen tijdens het detacheringstraject. Van het opstellen van een CV tot advies voor nieuwe zzp’ers; wij helpen graag waar we kunnen. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon voor heldere communicatie met korte lijnen.
Er is altijd behoefte aan een goede Java of .NET Developer. Specialistische kennis is altijd welkom bij WIBA IT. Of je nou kennis hebt van één specialistische tak of van meerdere markten thuis bent; bij WIBA IT is er altijd plek voor goede developers.
Wil jij meer opdrachten gekoppeld aan marktconforme verdiensten? Wil jij werken met de nieuwste technieken bij grote, toonaangevende opdrachtgevers? Ben jij professioneel, leergierig en vindingrijk? Dan zijn wij de perfecte match voor elkaar. Schrijf je in bij WIBA IT en wie weet zit jij binnenkort bij een nieuwe toonaangevende opdrachtgever.