Voor opdrachtgevers

Wat is WIBA IT?

WIBA IT is een onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau, actief sinds 2007 en gespecialiseerd in informatietechnologie (IT). Onze kracht ligt in een zeer uitgebreid netwerk van HBO- en WO-opgeleide IT-professionals en gespecialiseerde leveranciers. Daarin vinden wij moeiteloos de juiste IT-specialist voor u. In de meeste gevallen stellen wij binnen 24 uur een kandidaat aan u voor die voldoet aan uw zoekopdracht. Dat wij hierin succesvol zijn blijkt wel uit onze uitverkiezing van ZZP-bemiddelaar van het jaar (2015/2016) in de categorie IT detachering!

Onafhankelijk

WIBA IT werkt bij voorkeur met externe IT-specialisten. Dat maakt ons onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan een beperkt aantal vaste medewerkers die we hoe dan ook moeten plaatsen. Bij WIBA IT krijgt u altijd twee of meer specialisten op gesprek die passen bij uw specifieke zoekprofiel. Door ons netwerk van zowel zelfstandige IT-professionals (zzp’ers) als specialisten die werkzaam zijn bij partners, zijn wij bovendien uitstekend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en het vakgebied IT.

Specialisaties

In ons netwerk van IT-professionals zijn de meest uiteenlopende IT-specialisaties vertegenwoordigd. WIBA IT levert IT-specialisten op basis van het Software Development Life Cycle model (SDLC). Wij hebben professionals voor alle fases, van planning tot creatie en van testfase tot de uiteindelijke inzet van een IT-systeem.

Flexibel

Het netwerk van WIBA IT is groot, maar onze kern van vaste medewerkers is relatief klein. We houden de communicatielijnen kort en kunnen snel met opdrachtgevers schakelen. We denken mee met u als klant en zijn flexibel als voor de invulling van uw opdracht toch een andere strategie nodig is dan eerder gedacht. Door lage overheadkosten hanteren we aantrekkelijke tarieven. WIBA IT plaatst IT-specialisten bij gerenommeerde opdrachtgevers, waaronder overheidsorganisaties, zorginstellingen, multinationals en financials als Rabobank International.

Onafhankelijke advisering

We adviseren op managementniveau en schromen niet om kritisch met u als opdrachtgever mee te denken als de succesvolle invulling van een opdracht dat vereist. Bij WIBA IT hebt u altijd één contactpersoon, die direct verantwoordelijk is voor het maken van de juiste match. Dat maakt onze communicatie direct, helder en transparant.

De beste IT-specialist

WIBA IT voelt zich nauw verbonden met uw IT-opdracht. Uw project is ons project. Onze snelheid van handelen komt voort uit onze toewijding en onze inzet voor uw IT-omgeving. Hierdoor leveren wij altijd de beste specialist beschikbaar in de markt, niet voor niets is ons motto; “WIBA IT, the best match for IT”.

Heeft u een aanvraag?

Mocht u opzoek naar een (tijdelijke) IT-specialist dan ontvangen wij u vraag graag op opdracht@wiba-it.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Indien beschikbaar ontvangen wij bij deze aanvraag graag een opdrachtomschrijving zodat wij meteen aan de slag kunnen voor u.

Waarom WIBA IT?

  • Beste ZZP-bemiddelaar 2015/2016 IT detachering
  • Onafhankelijke plaatsing van IT-specialisten
  • Uitgebreid netwerk van IT-professionals
  • Binnen 24 uur de juiste kandidaat
  • Verschillende specialisaties
  • Flexibel, korte communicatielijnen
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Onafhankelijke advisering op managementniveau

Meer weten?

Wij helpen u graag verder.
Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Naam *

Email *

Bericht...

Vul de code in uit de afbeelding
captcha