Het team van WIBA IT

Op dit moment zijn er acht personen actief voor WIBA IT. Elk met een eigen rol en takenpakket voor de onderneming.
 

Anne Willeboordse – Directeur

Anne Willeboordse is de directeur en oprichter van WIBA IT. Actief sinds 2007 bij de organisatie zet hij zich elke dag volledig in om de klantvraag goed te begeleiden. Met WIBA IT wilt hij zich onderscheiden van de concurrentie doormiddel van snel en pro-actief te handelen. Lees hier meer over Anne.

 

Fauve Gelok – Administratief Medewerkster

Fauve Gelok, sinds november 2014 actief als Administratief medewerker bij WIBA IT, is een nauwekeurige, ondernemende en klantgerichte persoonlijkheid. Zij is het aanspreekpunt voor alle financiële diensten binnen WIBA IT en doet dit met uiterste precisie. Haar streven is een foutloze administratie. Lees hier meer over Fauve.

 

Ramon Vaes – Accountmanager

Ramon Vaes, sinds januari 2015 werkzaam bij WIBA IT, is een klantgerichte accountmanager die snelheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Hij is zeer gepassioneerd in zijn werkzaamheden. Zijn streven is om de balans te vinden tussen het onderhouden en uitbreiden van het klantenportfolio van WIBA IT. Lees hier meer over Ramon.

 

Ilkin Musajev – Team Lead Recruitment

Ilkin Musajev is in februari van 2016 begonnen als IT Recruiter bij WIBA IT. Met zijn ondernemende en handelsbekwame persoonlijkheid streeft hij naar de beste match voor de opdracht. Hij gaat alleen voor kwaliteit en dit is ook terug te zien in zijn werkzaamheden. Lees hier meer over Ilkin.

 

Timon van Groningen – Marketingmanager

Timon van Groningen werkt sinds september 2016 als Marketingmanager voor WIBA IT. Hij is een energieke, enthousiaste en creatieve geest die “out-of-the-box” denken als rode draad heeft genomen in zijn werkzaamheden en privé leven. Lees hier meer over Timon.

 

Youri Booster – New Business Manager

Youri Booster heeft al geruime tijd sales ervaring. Werkzaam sinds juli 2016 voor WIBA IT richt Youri zich op het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers. Hij doet dit doortastend, accuraat en punctueel maar natuurlijk altijd servicegericht. Lees hier meer over Youri.

 

Milad Jahromi – IT Recruiter

Milad Jahromi is sinds december 2016 werkzaam als IT Recruiter voor WIBA IT. Met zijn persoonlijke aanpak streeft hij er naar om de kandidaten optimaal te begeleiden in het hele sollicitatieproces. Lees hier meer over Milad.

Waarom WIBA IT?

  • Onafhankelijke bemiddeling
  • Opdrachten van eindklanten
  • Snelle communicatie
  • Bereikbaarheid
  • Overzichtelijke contracten
  • Persoonlijke aandacht
  • Ondersteuning (startende) ZZP’ers
  • ZZP bemiddelaar van het Jaar!
Schrijf je nu in!