Fauve Gelok - Administratief Medewerkster

Fauve Gelok is een een zeer klantgerichte Administratief Medewerkster. Contacten met leveranciers en klanten behoort daarom ook tot één van haar leukste taken. Naast haar klantgerichtheid is zij ook zeer ondernemend en nauwkeurig. Alle administratie wordt goed doorgrond en wordt pas verzonden na haar goedkeuring. Een functie met veel verantwoordelijkheid dus.
 

WIBA IT

Binnen WIBA IT is Fauve volledig verantwoordelijk voor alle Crediteuren en Debiteuren administratie. Door de toegenomen drukte wordt het voor haar ook automatisch drukker. Ze staat veel in contact met leveranciers en klanten om er voor te zorgen dat de betalingen nauwkeurig en op tijd klaar staan. Dit is van essentieel belang voor de onderneming.
 

De toekomst

Op dit moment werkt Fauve vanuit kantoor in Goes. In de toekomst wil ze meer gaan werken op kantoor in Rotterdam. Het werken in Rotterdam geeft haar namelijk meer ruimte om het klantcontact beter in te richten. Dit is voor beide partijen zeer gunstig. Daarnaast kan ze het werken in Rotterdam mooi combineren met verschillende hobby’s.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over WIBA IT of over Fauve? Ga dan naar deze pagina van WIBA IT.

Fauve_Gelok