Ilkin Musajev - IT Recruiter

Ilkin Musajev is een geboren ondernemer. Hij zit nooit stil en zijn drijfveer is dan ook om altijd het best mogelijke resultaat te behalen. Dit doel streeft hij na met zijn ondernemingen en als IT Recruiter bij WIBA IT. Ilkin is een zeer net persoon die ook nog eens vijf talen kan spreken. Dit is een fantastische aanwinst voor WIBA IT.
 

WIBA IT

En een aanwinst is het zeker. Binnen WIBA IT zorgt Ilkin voor de beste match bij de klantvraag. Hij gaat op zoek via leverancierskanalen en LinkedIn naar de juiste kandidaat bij de opdracht. Dit doet hij met veel succes. Ilkin is medeverantwoordelijk voor de explosieve groei van de onderneming.

Naast zijn dagelijkse bezigheden als IT Recruiter is Ilkin ook medeverantwoordelijk voor de marketingactiviteiten. Hij gaat in samenwerking met de Marketingmanager op zoek de best mogelijke manier om de uitingen van WIBA it te verzorgen en publiceren.
 

De toekomst

In de toekomst wil Ilkin zich profileren als manager binnen de IT Recruitment afdeling van WIBA IT. Het aansturen van mensen vindt hij zeer leuk en hij wilt zich daar graag in ontwikkelen.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over WIBA IT of over Ilkin? Ga dan naar deze pagina van WIBA IT of naar Ilkin zijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Ilkin_Musajev

linkedin (1)  Volg mij op LinkedIn!