Milad Jahromi - IT Recruiter/Fieldmanager

Met zijn leergierige en energieke persoonlijkheid is Milad Jahromi begonnen als IT Recruiter en Fieldmanager bij WIBA IT. Door zijn voorgaande werkervaring als Callcenter Manager bij PH Telemarketing kon hij meteen aan de slag bij WIBA IT. Dit zorgde voor een enorme boost in de bedrijfsprocessen.
 

WIBA IT

Milad werkt sinds december 2016 bij WIBA IT en is volop aan het integreren in de IT-Markt. Hij had geen ervaring als recruiter maar kreeg bij WIBA IT de kans om zich hierin te verdiepen. Als Recruiter en Fieldmanager van WIBA IT heeft hij veel leveranciers en partners dichter bij WIBA gebracht door zijn persoonlijke aanpak/contact. Hij neemt voor iedereen de tijd en houdt van een leuk grapje tussendoor.

In zijn rol als IT Recruiter schakelt hij met de verantwoordelijke van de aanvraag. Samen bepalen zij de kernaspecten van de aanvraag waar de zp’er of leverancier aan moet voldoen. Zodra deze kernaspecten zijn vastgesteld gaat Milad op zoek een potentiële kandidaat. Dit doet hij door meerdere kanalen binnen zijn netwerk aan te spreken.

Als een potentiële kandidaat zich presenteert treedt hij in contact met hem of haar en start hij de vervolgprocedure. Deze vervolgprocedure heeft altijd als einddoel een tevreden kandidaat én opdrachtgever die kan rekenen op de kennis en kunde van Milad.

Als Fieldmanager interesseert Milad zich volledig in de kandidaat, hij vindt het belangrijk de kandidaat zich thuis voelt bij de opdracht die hij via WIBA IT doet. Op dat vlak is Milad een echte vertrouwenspersoon waarbij de kandidaten met alles over bij hem terecht kunnen.
 

De toekomst

Sinds 1 augustus 2017 is hij ook actief als Accountmanager bij de organisatie. Hij gaat in samenwerking met de andere Accountmanagers op zoek naar nieuwe manieren om de sales afdeling naar een hoger niveau te tillen. Zo staat hij nog dichter bij alle partners van WIBA IT.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over WIBA IT of over Milad? Ga dan naar deze pagina van WIBA IT of naar Milad zijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Milad

linkedin (1)  Volg mij op LinkedIn!