Tom van den Boogaard - IT Recruiter

Tom van den Boogaard is per Oktober 2016 begonnen als IT Recruiter bij WIBA IT. Voor zijn baan als IT Recruiter, was hij werkzaam bij de Hogeschool Rotterdam (HRO). Bij de HRO vervulde hij de rol van student-docent voor eerstejaars studenten. Na een stage bij Exact software dacht Tom aan een baan in de IT. De ontwikkelingen in de IT sector vindt hij zeer interessant en daarom ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen deze sector. Tom voetbalt in zijn vrije tijd in een eerste elftal en is ook op zijn tijd te vinden in de sportschool.
 

WIBA IT

Als IT recruiter vindt Tom het een uitdaging om de beste match te verzorgen tussen opdrachtgever en kandidaat. Tom krijgt energie als hij de juiste kandidaat vindt die volledig past op de opdracht. Tom is enthousiast als hij een kandidaat heeft voorgesteld die volledig past op de aanvraag, en weet de kandidaat op de aanvraag dan ook te enthousiasmeren. Ook als een kandidaat niet past, komt Tom met een persoonlijke terugkoppeling. Een persoonlijke benadering vindt hij van essentieel belang voor een IT Recruiter.
 

De toekomst

Ontwikkelen als IT Recruiter heeft de prioriteit van Tom. Er zijn veel recruiters in de markt maar Tom heeft naar zijn mening het onderscheidend vermogen. Waar zijn voormalig studiegenoten een functie bekleden in de sales of marketing voorziet Tom een carrière als IT recruiter.

Aan ambities geen gebrek, Tom streeft er namelijk naar om binnen een aantal jaar door te groeien naar een senior functie bij WIBA IT. De sfeer die binnen het bedrijf hangt kenmerkt hij als zeer positief. Over tien jaar ziet Tom zich doorgroeien tot IT Recruitment manager/Account manager bij een (middel) groot bedrijf. Tom krijgt energie als hij een kandidaat binnen 24 uur heeft voorgesteld en heeft daarbij geen 9 tot 5 mentaliteit. Graag wil hij bijdragen aan de groei van zowel WIBA IT als op persoonlijk vlak.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over WIBA IT of over Tom? Ga dan naar deze pagina van WIBA IT of naar Tom zijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Tom_van_den_Boogaard_WIBA_IT

linkedin (1)  Volg mij op LinkedIn!