Youri Booster - Accountmanager

Youri Booster is een ambitieuze sales man die in zijn werkzaamheden doelgericht en pro actief te werk gaat. Youri heeft zijn sales ervaring verkregen middels zijn werkzaamheden bij Direct Force. Begonnen als een trainee heeft hij zich gedurende deze periode ontwikkeld tot een Team Captain & Sales Trainer. Na vier jaar zich ingezet te hebben voor deze organisatie die voornamelijk Business-to-Consumer opereert, was het tijd voor de andere richting van sales namelijk als Business-to-Business. Hij is daarom in juli 2016 begonnen bij WIBA IT als New Business Manager en na zijn studie is hij doorgegroeid tot Accountmanager.
 

WIBA IT

Bij WIBA IT is Youri verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Hij doet dit door middel van acquisitie te plegen en de klantrelaties van WIBA IT te onderhouden. Tijdens zijn acquisitie stelt Youri de juiste vragen waardoor hij de wensen van de klant helder in kaart brengt om zo de klant optimaal te kunnen bedienen.

Naast zijn sales werkzaamheden voor WIBA IT springt Youri ook bij als Recruiter. Hij gaat op zoek naar de juiste kandidaten voor de vacature en schakelt met de IT Recruiter als een kandidaat zich heeft gepresenteerd.

Youri streeft ernaar de klantvraag altijd te vervullen. Hij is een echte doorzetter met een groot empathisch vermogen. Hij zal dan ook zijn uiterste best doen om tot de juiste match te komen bij zowel de vraag áls de aanbod kant.
 

De toekomst

Bij WIBA IT wilt hij zo veel mogelijk ervaring op doen in de Business-to-Business branche. Zijn doel is om met deze ervaring zichzelf te ontwikkelen tot een Accountmanager die excelleert in de Business-to-Business markt. Dit is een fantastisch streven.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over WIBA IT of over Youri? Ga dan naar deze pagina van WIBA IT of naar Youri zijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

Youri

linkedin (1)  Volg mij op LinkedIn!