ICT bedrijven

Wil jij niet in vaste dienst werken bij ICT bedrijven, maar je eigen plan trekken? Werk jij als zzp’er en wil je op regelmatige basis opdrachten bij diverse toonaangevende opdrachtgevers binnenslepen? Dan is IT detachering een goede keuze voor jou. Je komt op freelance basis te werken bij (ICT) bedrijven. De wisselende opdrachten bij verschillende ICT bedrijven maakt werken als zzp’er zo uitdagend. Door je in te schrijven bij WIBA IT ontvang je bericht wanneer er een opdracht beschikbaar is die bij jou past.

Marktconform uurtarief

In vaste dient bij ICT bedrijven heeft natuurlijk voordelen. Je ontvangt een vast loon en hebt daarmee financiële stabiliteit. Als zzp’er kom je daarentegen iedere keer bij nieuwe opdrachtgevers terecht en sta je telkens voor nieuwe uitdagingen. Dat is goed voor je ontwikkeling en bang om in een professionele sleur terecht te komen, hoef je niet te zijn. Ook ontvang je marktconform uurtarief dat vaak velen malen hoger ligt dan een uurtarief in vaste dienst. Potentieel verdien je als zzp’er dus meer. Mocht je vragen hebben met betrekking op het ZZPer zijn of worden, neem dan contact op met WIBA IT voor meer informatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Als zzp’er zal je persoonlijke ontwikkeling een stuk harder gaan dan in vaste dienst bij ICT bedrijven doordat je in diverse omgevingen terecht komt. Bij WIBA IT is er plek voor IT’ers van verschillende markten. Of je nou goed bent met .NET, Java of met Test automation of juist een IT manager bent of system engineer. Bij WIBA IT is er plek voor iedere professionele en ervaren IT’er binnen het Software Development Lifecycle. WIBA IT werkt voor opdrachtgevers als Rabobank, USG People, Kamer van Koophandel en Provincie Gelderland. Toonaangevende bedrijven en instanties dus die met de nieuwste technieken worden en waar kwaliteit centraal staat. Vind jij het leuk om met de nieuwste technieken te werken? Dan ben je bij WIBA IT op je plek.

Freelance werken bij ICT bedrijven

Wil jij op regelmatige basis een leuke freelance opdracht bij toonaangevende (ICT) bedrijven? Schrijf je dan in bij WIBA IT en wij nemen contact met je op wanneer er een geschikte vacature is.

Waarom WIBA IT?

  • Onafhankelijke bemiddeling
  • Opdrachten van eindklanten
  • Snelle communicatie
  • Bereikbaarheid
  • Overzichtelijke contracten
  • Persoonlijke aandacht
  • Ondersteuning (startende) ZZP’ers
  • ZZP bemiddelaar van het Jaar!
Schrijf je nu in!