Ben jij een IT-specialist? Zou jij graag willen werken voor toonaangevende opdrachtgevers en met de nieuwste technieken? WIBA IT is een ICT detachering bemiddelingsbureau waar IT’ers bij de eindklant worden geplaatst. Omdat wij een doorlopende vraag hebben naar IT-specialisten zijn wij altijd naarstig op zoek naar de beste IT-specialisten met bewezen ervaring en kennis. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van nieuwe opdrachten.

WIBA IT is een onafhankelijk ICT detachering bemiddelingsbureau. Wij hebben geen vaste medewerkers in dienst die wij moeten plaatsen bij opdrachtgevers. WIBA IT werkt met freelancers en zzp’ers. Wij werken voor grote instanties en bedrijven zoals de Kamer van koophandel, Provincie Gelderland, USG People en Rabobank. Onze missie is om een ideale match te vinden voor onze opdrachtgevers én specialisten.

 

Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon. Wij begeleiden je gedurende het hele ICT detachering traject, maar stoppen daar niet. Ook voor hulp bij het opstellen van jouw CV of LinkedIn-profiel kun je altijd bij jouw contactpersoon terecht. Beginnende zzp’ers helpen wij graag bij hun eerste stappen. Onze vergaande dienstverlening is de reden dat WIBA IT is uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar van het jaar in de categorie van IT detachering.

Als jij wilt werken voor toonaangevende opdrachtgevers en graag werkt met de nieuwste technieken, ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. WIBA IT is een ICT detacheringsbureau die voor zijn specialisten en opdrachtgevers net die extra stap zet.

WIBA IT is een ICT detacheringsbureau dat zzp’ers helpt aan opdrachten bij toonaangevende bedrijven en instanties. Wanneer je je bij WIBA IT inschrijft krijg je een melding wanneer er een opdracht gepubliceerd wordt. Schrijf je vandaag nog in zodat opdrachten die jou goed passen op basis van je kennis en ervaring.