ICTer gezocht

ICTer gezocht! Ben jij een ICTer in hart en nieren? Ben jij een front end developer, een .NET specialist of weet jij alles van applicatiebeheer, Java, Linux of PHP? Dan zoeken wij jou. Wij hebben met regelmaat opdrachten met als titel ervaren ICTer gezocht. Door je in te schrijven in onze database blijf je op de hoogte van nieuwe uitdagende opdrachten . Als er een klus bij is die past bij jou kennis en ervaring, nemen we contact op.

Wij zijn WIBA IT. Uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Wij werken voor aansprekende en toonaangevende opdrachtgevers als USG People, KvK, Provincie Gelderland en Rabobank. Als jij passie voor de ICT hebt en graag werkt met de nieuwste technieken, ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. Schrijf je vandaag nog in en blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten.
WIBA IT plaatst IT-specialisten rechtstreeks bij de eindklant. Wij selecteren de juiste ICTer bij iedere opdracht. Je komt te werken bij toonaangevende opdrachtgevers. Nog veel leuker: je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technieken.
WIBA IT werkt alleen met zzp’ers en freelancers. Er zijn geen mensen in vaste dienst. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon waar je terechtkunt voor alle vraagstukken waarmee je worstelt. Bijvoorbeeld als je net begonnen bent als zzp’er en advies nodig hebt. Of als je hulp nodig hebt bij het opstellen van je curriculum vitae. Jouw contactpersoon helpt je graag. Niet alleen met het detachering traject, maar ook op andere vlakken. Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten.