IT Detachering

Denk jij in oplossingen? Ben jij een IT’er in hart en nieren? Schrijf je dan in bij WIBA IT. Wij zijn een IT detacheringsbureau waar bewezen en ervaren IT-specialisten worden geplaatst bij toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij werken met de nieuwste technieken en ben jij zzp’er of denk je eraan om deze stap te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Door je in te schrijven in onze database mis je nooit een uitdaging die bij jou kennis en ervaring past.

De dienstverlening van WIBA IT gaat verder dan alleen het IT detachering traject. Je kunt te allen tijde terecht bij jouw vaste aanspreekpunt. Wanneer je vragen hebt over LinkedIn, je curriculum vitae wilt updaten of bij vragen over het zzp-schap. Jouw contactpersoon helpt je graag bij deze zaken. Het is één van de redenen waarom WIBA IT is uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering.
WIBA IT werkt voor toonaangevende bedrijven en instanties als Rabobank, USG People en Provincie Gelderland. Als jij een IT’er bent die graag met de nieuwste technieken werkt, zit je bij WIBA IT dan ook goed. Onze klanten willen het beste. Zowel qua personeel als qua technieken. Je zult dus iedere dag met een grote glimlach op je gezicht naar je werk gaan.
WIBA IT werkt alleen met zzp’ers, wij hoeven geen voorrang te verlenen aan personeel in vaste dienst. Wij zoeken de meest geschikte IT’er uit onze database voor iedere opdracht. Schrijf je vandaag nog inzodat je geen opdracht mist. Of bekijk alle openstaande opdrachten om een impressie te krijgen van de IT detachering klussen die jou te wachten staan.