Voor IT specialisten

WIBA IT voor ZZP-ers

Werk je als ZZP-er en heb je moeite nieuwe opdrachten te scoren? Zoek je naar een partner die je onder de aandacht brengt bij grote partijen met mooie projecten? WIBA IT is doorlopend op zoek naar nieuwe ZZP-ers en IT-specialisten. We koppelen de beste zelfstandigen aan de mooiste freelance IT opdrachten. Bovendien werden we onlangs uitgeroepen tot ZZP-bemiddelaar van het Jaar in de categorie IT Detachering!

WIBA IT is er voor u

WIBA IT is er daadwerkelijk voor jou, wij zijn onafhankelijk! We hebben geen dubbele agenda doordat we geen eigen medewerkers op de loonlijst hebben. We ontvangen freelance opdrachten van onze opdrachtgevers en zetten daar de juiste IT specialist voor in. We verzorgen de inhuur voor IT opdrachten, zodat je als ZZP-er aan uitdagende projecten kunt werken.

WIBA IT verzorgt de bemiddeling, tussen jou als ZZP-er en onze eindklant, over het gehele traject. Het begint bij het vinden van de juiste IT specialist. Vervolgens stemmen wij het voorstel af op de wensen van onze klant. Op het moment dat de inzet rond is verzorgen wij de administratieve afhandeling zodat jij je bezig kunt houden met de inhoud van de opdracht.

Detachering en begeleiding

Dat WIBA IT zo goed scoort in de beoordelingen van ZZP’ers en klanten is mede dankzij de verschillende voordelen die we jou bieden. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een vast contactpersoon, die een goede begeleiding biedt voor jou als ZZP-er en bovendien ook buiten kantoortijden beschikbaar is. Wens je ondersteuning bij het opstellen van je LinkedIn-profiel, je CV of andere zaken? Ook daarin zijn we er voor jou, we doen wat dat betreft meer dan pure detachering voor IT inhuur opdrachten.

Bovendien delen onze specialisten graag hun kennis, bijvoorbeeld via blogs waarin we jou als ZZP-er op de hoogte brengen van handige tips of belangrijke inzichten en marktontwikkelingen. Deze kun je volgen via onze website of onze Linkedin pagina.

Wil je  interessante freelance opdrachten scoren en als interim specialist werken aan uitdagende IT projecten? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van ons aanbod in jouw vakgebied.

Beste IT detacheerder van 2015

WIBA IT werd onlangs uitgeroepen tot beste IT Detacheerder van het Jaar. Hoe we daarvoor hebben weten te zorgen? We werken volledig transparant, bijvoorbeeld door uitsluitend bij onze eindklanten te detacheren en hanteren bovendien een eerlijke betalingstermijn die niet afhankelijk is van onze debiteuren. We houden de marge laag, zodat je bovendien een eerlijke vergoeding ontvangt. Ook voor beginnende ZZP’ers staan wij klaar om de eerste stappen als zelfstandige soepel te laten verlopen. Zowel in de vorm van advies, bemiddeling bij verzekeringen of het tijdelijk verkorten van de betalingstermijn. De communicatie lijnen bij WIBA IT zijn kort zodat je altijd snel geholpen wordt met je vraag. Uiteraard werken we op basis van een duidelijk contract, het gaat om een contract met Algemene Inkoopvoorwaarden (AIV) van slechts twee pagina’s.

Wil je gebruik maken van deze voordelen of ben je gewoon op zoek naar nieuwe freelance IT opdracht? Schrijf je direct in, dan nemen we contact met je op.

Waarom WIBA IT?

  • Onafhankelijke bemiddeling
  • Opdrachten van eindklanten
  • Snelle communicatie
  • Bereikbaarheid
  • Overzichtelijke contracten
  • Persoonlijke aandacht
  • Ondersteuning (startende) ZZP’ers
  • ZZP bemiddelaar van het Jaar!
Schrijf je nu in!

LinkedIn  Verbind met ons!

Twitter  Volg ons!

Google+  Ontdek ons!

Facebook  Wordt vrienden!