Ben jij op zoek naar IT vacatures? Wil jij je geen weg banen door het aanbod en het liefst geen tijd verspillen aan sollicitatieprocedures? Als jij zzp’er bent en op zoek naar uitdagingen in jouw vakgebied, ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. Bij ons geen ingewikkelde en tijdrovende trajecten. Wij plaatsen onze zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant. Niet voor niets is WIBA IT uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Schrijf je meteen in bij de beste bemiddelaar van Nederland of bekijk de openstaande IT vacatures.

WIBA IT werkt alleen met zzp’ers. Wij hebben geen IT’ers in vaste dienst. Dat betekent dat wij niet genoodzaakt om personeel voorrang te verlenen. Wij zoeken de juiste zzp’er bij alle IT vacatures. Wij werken voor toonaangevende bedrijven als Rabobank, USG People en Provincie Gelderland. Je komt dus terecht bij organisaties waar werken met de nieuwste technieken geen uitzondering is. Leergierigheid en enthousiasme zijn dan ook net zo belangrijk als kunde en kennis.
WIBA IT is uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Dat komt niet alleen omdat WIBA IT goed zorgt voor opdrachtgevers, maar ook voor IT’ers. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon die je niet alleen helpt tijdens het detachering traject bij IT vacatures, maar ook bij het opstellen van een nieuw CV of LinkedIn profiel. Je kunt bij jouw contactpersoon terecht met alle vraagstukken die je hebt.
Bij WIBA IT zijn er regelmaat IT vacatures die ingevuld moeten worden. Ben jij zzp’er en wil jij werken voor toonaangevende bedrijven en mét de nieuwste technieken? Dan ben je bij WIBA IT op je plek. Schrijf je meteen in bij de beste bemiddelaar van Nederland en loop geen opdracht mis.