Ben jij thuis in de wondere wereld van Java? Weet jij alles van JEE en Spring Framework? Dan is WIBA IT op zoek naar jou. Vanuit onze klantenkring is er regelmatig vraag naar Java developers die van wanten weten. Als jij informatievoorzieningen en gestroomlijnde processen kunt vertalen in Java-oplossingen, horen wij graag van je. Schrijf je in bij WIBA IT om op de hoogte te blijven van freelance opdrachten.

De voordelen van WIBA IT

WIBA IT is een IT detachering bemiddelingsbureau voor ervaren IT’ers en grote bedrijven. Bij WIBA IT kom je als Java developer te werken bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank, Provincie Gelderland, USG People en meer. Onze klanten zijn op zoek naar kwaliteit. Werken met de nieuwste technieken is één van de vele voordelen die je bij WIBA IT geniet.

Groei door als Java developer

WIBA IT is door de Staffing Awards uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze dienstverlening. Wij hebben oog voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze zzp’ers. Daar gaan wij ver in. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vragen, hulp of advies. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij WIBA IT hoog in het vaandel. Wil jij als Java developer doorgroeien door aan uitdagende opdrachten te werken? Dan ben je bij WIBA IT aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte van nieuwe opdrachten

Ben jij een ervaren Java developer en ben je zzp’er? Dan is WIBA IT op zoek naar jou. Wij  hebben regelmatig opdrachten bij toonaangevende bedrijven waar je in de gelegenheid komt om met de nieuwste technieken te werken. Schrijf je in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagingen.