Java ontwikkelaar

Als Java ontwikkelaar kan jij als geen ander informatievoorzieningen en processen naar Java-oplossingen vertalen. Ben jij zzp’er en wil je graag werken met de nieuwste technieken bij toonaangevende opdrachtgevers? Dan ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. Wij plaatsen zzp’ers bij opdrachtgevers en daar zijn we goed in. Niet voor niets is WIBA IT uitgeroepen tot beste ZZP bemiddelaar in de categorie IT detachering.

Heb jij passie voor Java? Draai jij je hand niet om voor corporate maatwerkoplossingen? Dan horen wij graag van je. Wij plaatsen onze Java ontwikkelaars rechtstreeks bij de eindklant. Geen tijdrovende procedures dus. Je krijgt een vast contactpersoon aangewezen die je door het traject loodst. Jouw contactpersoon is natuurlijk ook beschikbaar voor hulp, vragen of advies naast het detachering traject. Of je nou hulp nodig hebt met je LinkedIn profiel of vragen hebt over een openstaande ICT vacature.
Als Java ontwikkelaar werk je natuurlijk graag met de nieuwste technieken om tot de beste resultaten te komen. Bij veel opdrachtgevers werk je met verouderde technieken. Bij WIBA IT kom je te werken met de nieuwste technieken. Werken bij toonaangevende opdrachtgevers, werken met de nieuwste technieken én een marktconform uurtarief; dat is wat WIBA IT een Java ontwikkelaar biedt.
Door je in te schrijven bij WIBA IT blijf je op de hoogte van nieuwe uitdagingen voor Java ontwikkelaars. Als er een vacature is die bij jou past, krijg je hier bericht van. Dit gebeurt als je je inschrijft in onze database. Bekijk als voorproefje alvast naar de openstaande IT vacatures.