JavaScript is een veelgebruikte computertaal om webpagina’s interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen. Middels HTML wordt de code overgebracht in de webbrowser en uitgevoerd. De taal wordt veelal geassocieerd met Java. Dit is ontstaan uit de gemeenschappelijke afkomst van de programmeertaal C. Men verward de computertalen vaak met elkaar vanwege de naamgeving. Daar houdt de gelijkenis ook op, want JavaScript heeft meer gemeen inhoudelijk met functionele programmeertalen en niet zoals Java met objectgeoriënteerde programmeertalen.

Jij als JavaScript Developer

Als JavaScript Developer beheers je één van de belangrijkste computertalen. Met JavaScript kan jij het gedrag van web pagina’s programmeren en webapplicaties maken. Je snapt de verbinding met HTML en AJAX toepassingen. Voor toonaangevende opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar een JavaScript Developer die van wanten weet. Onze klanten gaan voor resultaten en jij ook.

Beste IT detacheerder van het jaar

Bij WIBA IT krijg je een vaste contactpersoon toegewezen die je altijd kunt bereiken als je vragen hebt over ICT vacatures, maar ook als je advies nodig hebt over het ZZP-schap of hulp bij het aanpassen van je LinkedIn-profiel. Jouw contactpersoon helpt waar nodig. Niet voor niets is WIBA IT uitgeroepen tot beste IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. WIBA IT streeft er naar om opdrachtgevers als ZZP’ers bij elkaar te brengen zonder compromis. WIBA IT werkt alleen met ZZP’ers en freelancers. Er is geen sprake van vast personeel die als eerste worden geplaatst bij ICT vacatures.

Uitstekende voorwaarden

Wil jij een marktconform uurtarief, werken met de nieuwste technieken en aan de slag bij toonaangevende bedrijven? Schrijf je dan in bij WIBA IT of bekijk alvast de openstaande ICT vacatures. Door je in te schrijven bij WIBA IT krijg je bericht wanneer er een opening is voor een PHP programmeur.