◄ Terug naar het overzicht
Solliciteer met CV  

.NET Developer

Introductie

WIBA IT zoekt voor haar klant in Amsterdam een .NET Developer.

Start: Z.S.M
Duur: 3 maanden (met grote kans op verlenging)
Locatie: Amsterdam


Functie

Voor een eindklant in Amsterdam zoeken wij een .NET Developer. Je komt terecht in een van de scrum teams waar je één van de producten van deze klant verder gaat ontwikkelen in Sitecore en .NET. Het team bestaat uit voornamelijk senior developers die jou ondersteunen bij het sitecore deel. Concrete ervaring hiermee is geen eis, maar je moet er wel voor openstaan om dit te gaan leren. Er heerst een informele en professionele sfeer binnen deze organisatie. Input van externe worden zeer gewaardeerd. De transitie naar Agile Scrum hebben ze twee jaar geleden gemaakt en steeds meer teams worden volwassen hierin.

Het liefst hebben ze mensen die een T-Shaped profiel hebben. We zoeken daarom ook iemand die fullstack kan werken en ervaring heeft met TDD. Op dit moment is het team bezig met een proof of concept om Azure te gaan gebruiken. Ervaring hiermee is een mooie pre.


Vereisten

-ASP.NET
-.NET Core
-Microservices
-Docker
-Azure/AWS
-Unit testing
-HTML5
-Javascript(jQuery,KnockoutJS,Angular)
-Responsive design(Bootstrap)pre
-CI/CD(pre)
-Test automation(Cucumber, Selenium) pre
-Je hebt ruime interesse in nieuwe technieken
-Je staat open om Sitecore te leren


Solliciteren?

Graag ontvangen wij bij interesse uw CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen. U kunt reageren via een van de onderstaande solliciteer knoppen.


Solliciteer met CV