◄ Terug naar het overzicht

Nieuw talent

WIBA IT is altijd op zoek naar talent dat mee kan groeien met de organisatie. Zowel in haar eigen branche als daarbuiten. En uitzonderlijk talent heeft WIBA IT wederom gevonden!
 

Team 08 van Always Forward

Ter ondersteuning van het Team O8 (onder de 8 jaar) (voormalig F) van Always Forward in Hoorn heeft WIBA IT de trainingspakken van deze talenten gesponsord. Deze jongens spelen momenteel in de eerste klasse in regio Noord-Holland. Deze klasse bevindt zich onder de hoofdklasse.

Tegenstanders zijn onder andere de jeugd van Volendam (met 2 teams in deze poule). Met dit mooie team zullen ze er elke week weer vol voor gaan om de competitie binnen te halen. Het hele team van WIBA IT wenst deze sterren veel succes in de competitie!
 

Blijf op de hoogte

Ben jij ZZP’er, leverancier, klant of geïnteresseerd in hoe wij dagelijks de beste match voor IT maken? Blijf dan op de hoogte via onze Social Media kanalen! Klik op de balk rechts en volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter. Schrijf je ook meteen in om zo op de hoogte te blijven van alle leuke opdrachten bij WIBA IT!