Infographic: 10 jaar WIBA IT in een oogopslag

Het zal niet lang meer duren voordat we 2018 feestelijk inluiden. Een uitgelezen kans om de afgelopen 10 jaar van WIBA IT middels een infographic te laten zien!

Een van de meest kenmerkende onderwerpen is natuurlijk het 10 jarig jubileum en de honderdste plaatsing. Ter ere van dit jubileum én voor wat diepgang hebben we ook de man achter het bedrijf geïnterviewd. In dit interview is te lezen wie Anne Willeboordse is zowel zakelijk als persoonlijk. Daarnaast hebben vier nieuwe collega’s welkom mogen heten in 2017. Zelfs de kersverse medewerkers mochten mee bij de viering van het jubileum! Een perfecte mogelijkheid om echt kennis te maken met het team.

Versterking van het team is natuurlijk altijd welkom, de extra vier medewerkers bieden een uitkomst, want alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat WIBA IT blijft groeien en ook de hoge kwaliteit kan blijven leveren in de komende jaren. Ons doel is dan ook om partners, klanten en freelancers ook de komende jaren zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bij WIBA IT vinden we het fijn om onze resultaten te zien. Een infographic is daar een mooi middel voor. Bekijk hieronder in een oogopslag de cijfers van WIBA IT de afgelopen jaren.

de cijfers van WIBA IT de afgelopen jaren
Volg je ons al op social media?