Kennissessie met Chris Woolderink

Vorige week donderdag was Chris Woolderink bij ons te gast om een kennissessie over Power BI te faciliteren. Chris is een zeer enthousiaste en kundige Power BI specialist met geruime ervaring in het vak. Een ideale kandidaat dus om ons wat te leren over Power BI. Uiteraard hebben wij van de sessie wat foto’s gemaakt en deze vind je hier terug!

Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door Microsoft. Het doel is om business intelligence (BI) beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Met Power BI kunnen verschillende soorten data gecombineerd worden, om in een visueel dashboard managementinformatie weer te geven. Power BI is beschikbaar als Software as a Service (SaaS) en als onderdeel van de Microsoft Office 365-suite.

Ben jij ook een echte specialist in je vakgebeid en wil je graag een team enthousiasmeren met je kennis? Bij WIBA IT ben je aan het juiste adres. Wij staan als organisatie altijd open om te leren en ontvangen je dan ook met open armen. Neem snel contact op met Ilkin Musajev of Ramon Vaes per mail of via 010 – 840 9999 en wie weet zien we je bij de volgende kennissessie!

Volg je ons al op social media?