Uitreiking van de Computable Awards 2016

Gister, dinsdag 1 november 2016, was het dan zover. De uitreiking van de Computable Awards 2016.

Het team van WIBA IT vertrok om 17:00 richting Utrecht in een fantastische Hummer limousine. De geplande aankomst tijd was 18:00 uur maar dankzij de drukste avondspits van het jaar liep dit wat uit. Gelukkig arriveerde het team op tijd aan om te genieten van het fantastische diner welk voorafging aan de Award show.

De uitreiking van een felbegeerde prijs blijft altijd spannend. Hella Hueck had de eer om de Award show in het Beatrix Theater te presenteren. Op het podium werd zij werd bijgestaan door een band en verschillende personen die actief zijn in de ICT wereld. Er waren 20 prijzen te verdelen in 20 categorieën. De categorie Beste ICT Detacheerder was als derde aan de beurt en iedereen zat op het puntje van zijn stoel. Zal WIBA IT met deze fantastische prijs naar huis gaan?

En toen kwam het hoge woord. Helaas, de Award is niet naar WIBA IT gegaan dit jaar. Een gedegen concurrent ging er met de eerste plaats vandoor. Het team vond het natuurlijk zeer jammer maar is ook zeer trots op de nominatie door Computable. De organisatie behoort namelijk tot de 10 Beste ICT Detacheerders van Nederland en dát is al een prestatie van formaat!

Het hele team van WIBA IT wil graag iedereen die gestemd heeft op de organisatie bedanken voor het uitbrengen van zijn óf haar stem. Als kleine organisatie zet WIBA IT zich elke dag volledig in voor haar klanten en zzp’ers. Het is prachtig om te zien dat zoveel mensen deze inzet waarderen en het bedrijf steunen en graag zien groeien. Nogmaals, bedankt!

Ben jij zzp’er, leverancier, klant of geïnteresseerd in hoe wij dagelijks de beste match voor IT maken? Blijf dan op de hoogte via onze Social Media kanalen! Klink op de balk rechts en volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter. Schrijf je ook meteen in om zo op de hoogte te blijven van alle leuke opdrachten bij WIBA IT.

Volg je ons al op social media?