Wat doet WIBA IT?

WIBA IT is een onafhankelijke intermediair die al sinds 2007 actief is in de IT markt. Wij helpen grote dynamische partijen uit verschillende branches de beste IT-specialisten voor hun projecten te vinden. Denk aan opdrachten bij de eindklanten zoals grote financiële instellingen, maar ook veelbelovende (fintech) startups, energiebedrijven, IT-organisaties en meer. Deze opdrachten worden ingevuld met behulp van het uitgebreide netwerk van freelance IT-specialisten en toegewijde partners. Dit netwerk groeit iedere dag en hieruit komen dagelijks uitdagende IT-opdrachten en IT specialisten van hoge kwaliteit voort. Zo heeft WIBA IT momenteel al meer dan 7.000 actieve IT-kandidaten in haar systeem. Het merendeel van de opdrachtgevers zijn langlopende relaties. Deze zetten regelmatig mooie opdrachten bij WIBA IT uit vanwege de hoge kwaliteit die al eerder geleverd is.

Door het netwerk extern te houden, blijft WIBA IT daadwerkelijke onafhankelijk. Er zijn geen vaste medewerkers in dienst die gedetacheerd moeten worden. Hierdoor opereren wij onafhankelijk waardoor de perfecte match en kwaliteit gegarandeerd kan worden.

WIBA IT is gespecialiseerd in het volledige Software Development Life Cycle Model (SDLC). Dat betekent dat wij totale ontzorging bieden voor alle fases van dit traject: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer.

De senior kandidaten die in dit proces geleverd worden behoren tot top van de IT markt. Dit zijn zeer deskundige professionals met grote kennis op hun vakgebied. Dus onmisbaar in het dagelijks bedrijfsleven. Vanzelfsprekend is natuurlijk dat deze kandidaten op zoek zijn naar opdrachten van hoog niveau in leuke bedrijfsomgevingen. Bij WIBA IT hebben we opdrachten die hier perfect op aansluiten.

De dienstverlening van WIBA IT gaat verder dan het IT detachering traject. Je kunt te allen tijde terecht bij ons voor vragen over LinkedIn, wanneer je curriculum vitae wilt updaten en bij vragen over het zzp-schap. Jouw contactpersoon helpt je graag bij deze zaken. Het is één van de redenen waarom WIBA IT bekend is als een professionele IT zzp bemiddelaar.

Wij werken voor toonaangevende bedrijven en instanties als Rabobank, USG People en Provincie Gelderland. Als jij een IT’er bent die graag met de nieuwste technieken werkt, zit je bij WIBA IT goed.

Wil jij werken met een betrouwbare partner voor toekomstige opdrachten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 010 840 9999 of stuur een berichtje via een formulier hireonder. Ook kan je ons volgen op social media: Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van interessante nieuwsberichten, blogs en meer.


Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan WIBA IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Volg je ons al op social media?