Door Computable genomineerd als ICT detacheerder van het Jaar

ICT-vakblad Computable heeft de genomineerden voor de Computable Awards 2016 bekend gemaakt. Het goede nieuws? WIBA IT is genomineerd als ICT-detacheerder van het Jaar. We staan daarmee tussen verschillende andere grote namen binnen de branche. Computable organiseert op 1 november 2016 een spectaculaire awardshow om de winnaar bekend te maken.

De jury van Computable geeft aan zeer onder de indruk te zijn van WIBA IT als zzp-bemiddelaar van het Jaar. We werden daartoe vorig jaar uitgeroepen tot meer dan 8.200 zzp’ers, een uitslag waar de jury naar eigen zeggen niet omheen kon. Vandaar dat we als onafhankelijk en landelijk opererend detacheringsbureau nu een plaats hebben verdiend tussen de genomineerden voor deze prestigieuze award.

De jury van Computable bestaat uit bijvoorbeeld Jeroen Aris als global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons als senior program manager bij KWD Resultaatmanagement en Lotte de Bruijn als managing director bij Nederland ICT. In totaal zijn er vijf juryleden die allen de twintig verschillende voordrachten in deze categorie van een cijfer hebben voorzien. De tien bedrijven met de hoogste jury-oordelen behoren tot de genomineerden voor de award van ICT-detacheerder van het Jaar.

Vanaf maandag 13 juni kan het publiek stemmen voor de Computable Awards 2016. De publieksstemmen dragen voor 50% bij aan het uiteindelijke resultaat. Daarnaast zal de jury zich over de genomineerden buigen en hen een score toekennen. Op dinsdag 1 november 2016 maakt Computable de winnaars in de verschillende categorieën bekend. We hopen van harte op uw stem en zijn bovendien al ontzettend trots op deze prachtige nominatie. Uiteraard zullen we u via onze social media-kanalen op de hoogte houden van de voortgang.

Volg je ons al op social media?