WIBA IT is Bovib gecertificeerd

Al geruime tijd zetten wij ons als organisatie in om de beste match te realiseren tussen de opdrachtgever en kandidaat. Onze dienstverlening is van essentieel belang om dit doel te bereiken. Om onze dienstverlening doorlopend te verbeteren, zijn wij al geruime tijd aangesloten bij de Bovib (Branche organisatie voor Intermediairs en Brokers). Onderdeel van het lidmaatschap is het behalen van het keurmerk. Zo kan een organisatie aantonen dat er wordt voldaan aan de richtlijnen van de Bovib. Met trots kunnen wij mededelen dat WIBA IT dan ook officieel Bovib gecertificeerd is!

De Bovib is een vereniging die bestaat uit dé onafhankelijke inhuur-intermediairs die vraag en aanbod van flex aan elkaar koppelen en die alle inhuurprocessen kunnen beheren en regisseren voor de opdrachtgevers. De vereniging optimaliseert de werking van vraag en aanbod tussen leveranciers en inleners van flexibele arbeid bij het bemiddelen van (met name). zelfstandige professionals (ZP’ers). Primair zijn de leden geen leverancier, maar bemiddelaar of regisseur, waarbij het belang van de inlener en de ZP’er bij de invulling van de behoefte voorop staat.

De organisatie vertegenwoordigt een economisch belang van meer dan 2 miljard euro in Nederland. Jaarlijks verschaffen de leden aan vele tienduizenden mensen werk, als bemiddelaar of als werkgever.

Met het Bovib Keurmerk onderscheiden inhuur-intermediairs zich binnen de flexbranche. Vanuit de Bovib is een sterke behoefte gesignaleerd aan een keurmerk dat toetst en toeziet op wet- en regelgeving, kwaliteitseisen en risicobeperking op financieel en fiscaal gebied passend bij de dienstverleningsvormen binnen de Bovib. De meeste voorname doelstellingen van het keurmerk zijn:

  • Beperken risico financiële en fiscale aansprakelijkheid;
  • Borgen kwaliteit van dienstverlening;
  • Risicogericht denken vanuit processen.

Bent u op zoek naar een intermediair die met u mee denkt en continu streeft naar de best mogelijke match tussen uw organisatie en de kandidaat? Dan bent u bij WIBA IT aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons door het formulier in te vullen of bel naar 010 840 9999 en we staan u graag te woord.


Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan WIBA IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Volg je ons al op social media?