Awards en nominaties

De Staffing Awards is een onafhankelijke  en prestigeuze award op basis van klant- en kandidaat tevredenheid. De onafhankelijke jury heeft WIBA IT geselecteerd op basis hun kwaliteit die gemeten is via Ratecard. Alle binnenkomende klant- en kandidaat review worden nauwkeurig gecontroleerd, geanalyseerd en geverifieerd. WIBA IT mag trots zeggen dat zij genomineerd zijn in 2014, 2015, 2016 & 2018 voor de Staffing Awards als de “Beste ZZP Bemiddelaar”.  In 2015 is WIBA IT zelfs uitgeroepen tot de “Beste ZZP Bemiddelaar” en hebben zij de Staffing Awards mee naar huis kunnen nemen.

Uitreiking winnaar Staffing Awards WIBA IT

Jaarlijks organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen, de awards voor de snelst groeiende organisaties van Nederland. Het redactie van Het Financieele Dagblad reikt de FD Gazellen Awards uit aan organisaties die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. In 2016 en 2017 mocht WIBA IT de Gazelle Award in 2016 en 2017 in ontvangst nemen.

WIBA IT wint de FD Gazelle Award

De Computable Awards reikt jaarlijks de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland die toegekend worden aan organisaties, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar opvallend hebben kunnen onderscheiden. De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable. Het viel de jury in 2016 op dat WIBA IT genomineerd was door meerdere awards. De jury kon daar niet om heen draaien en nomineerde WIBA IT  in de categorie ICT-detacheerder van het jaar 2016 van de Computable Awards.

WIBA IT is genomineerd voor de Computable Awards 2016

De Recruiter Awards wordt georganiseerd in opdracht van Freelance.nl. Er worden in drie vakgebieden gezocht naar de beste recruiters van het jaar en de beste recruitmentbureaus. De categorieën zijn: financieel & administratief, operations & (agile) projectmanagement en ICT. In 2019 is een van onze recruiters de beste ICT Recruiter 2019 geworden voor haar creatieve aanpak van recruitment door midden van vlogs.

Gözde Yilmaz is de beste ICT Recruiter van het jaar 2019