Klanten en partners kiezen voor WIBA IT

WIBA IT is gespecialiseerd in het volledige Software Development Life Cycle Model (SDLC). Dat betekend dat WIBA IT totale ontzorging biedt voor alle fases van dit model: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer.

Bij WIBA IT geven we veel om persoonlijke aandacht, daarom word je als specialist ook gekoppeld aan een vast contactpersoon. Onze recruiters zorgen ervoor dat je wensen duidelijk naar voren komen en de vraag achter de vraag achterhaald wordt.

Met een netwerk van duizenden freelancers en honderden gespecialiseerde partners kunnen wij binnen enkele werkdagen intake waardige kandidaten voorstellen. WIBA IT streeft ernaar om zo snel mogelijk kandidaten te introduceren zonder daarbij de persoonlijke match tussen kandidaat en opdrachtgever uit het oog te verliezen.

De toegevoegde waarde van onze dienstverlening heeft zich meerdere keren bewezen. Dit blijkt uit de referenties op ratecard die gegeven zijn door gewaardeerde kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast is WIBA IT in de loop der jaren genomineerd voor meerdere awards en hebben we er zelfs een aantal gewonnen.

In 2019 heeft onze IT recruiter de Recruiter Awards 2019 van Freelance.nl gewonnen. Zij is de ‘Beste IT Recruiter van 2019’ geworden. Lees meer over onze nominaties en awards.

Wil je een freelancer worden? Blijf dan lezen