Het Team

Het team van WIBA IT bestaat uit 11 professionele en toegewijde personen. Wij hebben een hechte band met elkaar en vullen elkaar specialiteiten aan. Samen staan we sterk en zo zijn wij in staat om u zo goed mogelijk te helpen. Om u een beter beeld te geven met wie u nu precies te werk gaat kunt u per teamlid lezen hoe hij of zij persoonlijk is.
Anne Willeboordse – Directeur

Anne Willeboordse is de directeur en oprichter van WIBA IT. Actief sinds 2007 bij de organisatie zet hij zich elke dag volledig in om de klantvraag goed te begeleiden. Met WIBA IT wilt hij zich onderscheiden van de concurrentie doormiddel van snel en pro-actief te handelen.

LinkedIn    Mail Anne

foto van direct en teamleider Anne Willeboordse
Foto van Ramon Vaes - Accountmanager bij WIBA IT
Ramon Vaes – Accountmanager

Ramon Vaes, sinds januari 2015 werkzaam bij WIBA IT, is een klantgerichte accountmanager die snelheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Hij is zeer gepassioneerd in zijn werkzaamheden. Zijn streven is om de balans te vinden tussen het onderhouden en uitbreiden van het klantenportfolio van WIBA IT.

LinkedIn   Mail Ramon

Ilkin Musajev – Team Lead Recruitment

Ilkin Musajev is in februari van 2016 begonnen als IT Recruiter bij WIBA IT. Met zijn ondernemende en handelsbekwame persoonlijkheid streeft hij naar de beste match voor de opdracht. Hij gaat alleen voor kwaliteit en dit is ook terug te zien in zijn werkzaamheden.

LinkedIn    Mail Ilkin

Foto van team lead recruitment Ilkin Musajev
Youri

Youri Booster – New Business Manager

Youri Booster heeft al geruime tijd sales ervaring. Werkzaam sinds juli 2016 voor WIBA IT richt Youri zich op het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers. Hij doet dit doortastend, accuraat en punctueel maar natuurlijk altijd servicegericht.

LinkedIn    Mail Youri

Timon van Groningen – Marketingmanager

Timon van Groningen werkt sinds september 2016 als Marketingmanager voor WIBA IT. Hij is een energieke, enthousiaste en creatieve geest die “out-of-the-box” denken als rode draad heeft genomen in zijn werkzaamheden en privé leven.

LinkedIn    Mail Timon

Timon
Foto van Milad jahromi - IT Recruiter bij WIBA IT

Milad Jahromi – IT Recruiter

Milad Jahromi is sinds december 2016 werkzaam als IT Recruiter voor WIBA IT. Met zijn persoonlijke aanpak streeft hij er naar om de kandidaten optimaal te begeleiden in het hele sollicitatieproces.

LinkedIn    Mail Milad

Gozde Yilmaz – IT Recruiter

De altijd vrolijke Gozde werkt sinds februari 2018 als IT Recruiter bij WIBA IT. Ze gaat graag met haar camera op stap en dat is te zien ook op LinkedIn waar ze bekend staat als de “vloggende Recruiter”.

LinkedIn    Mail Gozde

Gozde Yilmaz
Massood-1024x1024

Massood Haidari – IT Recruiter

In maart 2018 is Massood begonnen als IT Recruiter bij WIBA IT. Met zijn sales ervaring bij KPN zet hij zich in om de kandidaten te informeren en te overtuigen om voor de leukste en uitdagende opdrachten te kiezen .

LinkedIn    Mail Massood