Het Team

Het team van WIBA IT bestaat uit een variëteit van professionele en toegewijde personen. Wij hebben een hechte band met elkaar en vullen elkaar specialiteiten aan. Samen staan we sterk en zo zijn wij in staat om u zo goed mogelijk te helpen. Om u een beter beeld te geven met wie u nu precies te werk gaat, kunt u per teamlid lezen hoe hij of zij persoonlijk is.
Anne Willeboordse – Directeur

Anne Willeboordse is de directeur en oprichter van WIBA IT. Actief sinds 2007 bij de organisatie zet hij zich elke dag volledig in om de klantvraag goed te begeleiden. Met WIBA IT wil hij zich onderscheiden van de concurrentie door middel van snelheid, kwaliteit en proactief te handelen.

LinkedIn    Mail Anne

Profielfoto WIBA IT
Ramon Vaes
Ramon Vaes – Team Lead Sales

Ramon Vaes, sinds januari 2015 werkzaam bij WIBA IT, is een klantgerichte accountmanager die snelheid en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Hij is zeer gepassioneerd in zijn werkzaamheden. Zijn streven is om de balans te vinden tussen het onderhouden en uitbreiden van het klantenportfolio van WIBA IT.

LinkedIn   Mail Ramon

Ilkin Musajev – Team Lead Recruitment

Ilkin Musajev is in februari van 2016 begonnen als IT Recruiter bij WIBA IT. Met zijn ondernemende en handelsbekwame persoonlijkheid streeft hij naar de beste match voor de opdracht. Hij gaat alleen voor kwaliteit en dit is ook terug te zien in zijn werkzaamheden.

LinkedIn    Mail Ilkin

Ilkin Musajev-1
Youri Booster-2

Youri Booster – Accountmanager

Youri Booster heeft al geruime tijd sales ervaring. Werkzaam sinds juli 2016 voor WIBA IT richt Youri zich op het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers. Hij doet dit doortastend, accuraat en punctueel, maar natuurlijk altijd servicegericht.

LinkedIn    Mail Youri

Marlies van den Berg – Accountmanager

De goedlachse Marlies is sinds de zomer van 2018 full time in dienst bij WIBA IT als Accountmanager. Daarvoor was ze als afstudeerstagiaire in dienst bij de organisatie. Ze is een harde werker met een vrolijke glimlach die een vervelende maandag al snel doet vergeten.

LinkedIn    Mail Marlies

Marlies van den Berg
Derick Bank Accountmanager

Derick Bank – Accountmanager

Derick Bank is sinds november 2018 begonnen als Accountmanager bij WIBA IT. Met een ba(n)k aan ervaring en enthousiasme streeft hij er naar om zich elke dag weer vol in te zetten! Naast het werken, vindt hij het leuk om dagelijks bezig te zijn met het produceren van muziek.

LinkedIn    Mail Derick

Milad Jahromi – IT Recruiter

Milad Jahromi is sinds december 2016 werkzaam als IT Recruiter voor WIBA IT. Met zijn persoonlijke aanpak streeft hij er naar om de kandidaten optimaal te begeleiden in het hele sollicitatieproces.

LinkedIn    Mail Milad

IT recruiter bij WIBA IT
Gozde Yilmaz 12

Gozde Yilmaz – IT Recruiter

De altijd vrolijke Gozde werkt sinds februari 2018 als IT Recruiter bij WIBA IT. Ze gaat graag met haar camera op stap en dat is te zien ook op LinkedIn waar ze bekend staat als de “vloggende Recruiter”.

LinkedIn    Mail Gozde

Massood Haidari – IT Recruiter

In maart 2018 is Massood begonnen als IT Recruiter bij WIBA IT. Met zijn sales ervaring bij KPN zet hij zich in om de kandidaten te informeren en te overtuigen om voor de leukste en uitdagende opdrachten te kiezen .

LinkedIn    Mail Massood

Massood Haidari-3

Fauve Gelok – Administratie

Al geruime tijd is Fauve de administratieve kracht achter WIBA IT. Een echte doorzetter die zeer oplossingsgericht te werk gaat. Geen uitdaging is haar te gek en ze zet zich dan ook vol in voor de partners, kandidaten en opdrachtgevers van WIBA IT!

Mail Fauve

Patricia Molendijk – Office Manager

“Never a dull moment”. Zo beschrijft Patricia haar functie bij WIBA IT. Er is altijd wel wat (complex) te doen en dat maakt voor haar de functie zeer uitdagend. Naast haar Office taken is Patricia ook het aanspreekpunt voor alle Contractzaken binnen WIBA IT.

LinkedIn    Mail Patricia

Patricia Molendijk
WIBA IT Marketingmanager

Timon van Groningen – Marketing Manager

Timon van Groningen werkt sinds september 2016 als Marketing Manager voor WIBA IT. Hij is een energieke, enthousiaste en creatieve geest die “out-of-the-box” denken als rode draad heeft genomen in zijn werkzaamheden en privé leven.

LinkedIn    Mail Timon

Hang Nguyen Quang – Marketing Medewerker

Hang Nguyen Quang is sinds september 2018 begonnen als Marketing Medewerker. Zij ondersteunt Timon met allerlei marketingactiviteiten. Daarnaast is zij het creatieve brein achter de communicatie uitingen van WIBA IT.
Lees hier meer over Hang.

LinkedIn    Mail Hang

hang_nguyen_quang
Mick Wognum

Mick Wognum – Project Medewerker

Een echte levensgenieter, dat is Mick. En dat zien we ook terug in zijn werk. Hij haalt er namelijk alles uit van wat er in zit en zelfs nog een beetje extra. Binnen WIBA IT ondersteunt hij alle afdelingen waar dit gewenst is.

LinkedIn    Mail Mick