Anne Willeboordse

Zo’n 11 jaar geleden durfde Anne Willeboordse de stap te nemen om een eigen onderneming te beginnen. Wij kennen hem als een hardwerkende man die zich elke dag weer voor de volle 100% inzet voor WIBA IT. Wat zich profileerde als een klein bedrijf met 4 fte’s in Goes, is WIBA IT nu uitgegroeid tot ruim 12 fte’s in Rotterdam.

Anne beschrijft WIBA IT als een jong en energiek team vol met motivatie die dagelijks veel werk weten te verzetten door efficiënt te werken. Zo hier en daar is het gezellig en maken we grapjes met elkaar, maar natuurlijk is iedereen ook serieus als er om gevraagd wordt. Het team bestaat uit verschillende soorten mensen met verschillende karakters. Een voor een zijn ze uniek en vullen ze elkaar (zeer) goed aan.

Iedereen kent Anne als een echte doorzetter, maar zijn vrienden zouden hem ook omschrijven als een spontaan en energiek persoon die graag geintjes uithaalt. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool bij hem in de buurt waar hij regelmatig aan crossfit doet. Zo voelt hij zich weer opgeladen en kan hij de volgende dag vol met energie weer te werk gaan. In de zomer kun je hem vinden in Vrouwenpolder waar hij graag gaat kitesurfen en bezoekt hij een paar festivals met vrienden.

Waar Anne het meest trots op is, zijn toch wel zijn twee prachtige dochters en zijn vriendin. In het weekend spendeert hij dan graag tijd met zijn gezin. Zijn zaterdagochtend bestaat vaak uit met zijn kinderen naar de markt te gaan waar ze verse broodjes, kaas en fruit halen om vervolgens samen te ontbijten. Eerst gaat Anne sporten en vervolgens gaan ze met z’n allen lekker op pad, dat kan zijn dat ze naar de stad gaan voor een lekkere wijn of/en een speciaalbier of naar een speeltuin. In de avond drinkt hij graag een wijntje met zijn vriendin en dan kijken ze het liefst een serie op Netflix. Series die hij nu volgt zijn Fauda, La Casa de Papel en Narcos.

Wat wij nog niet van Anne wisten was dat hij vroeger op hoog niveau heeft gevoetbald. Hij heeft zelfs in de Zuid-Nederlandse voetbalselectie gezeten! Helaas kreeg hij een blessure en moest hij aan zijn enkels geopereerd worden. Daardoor kon hij zijn voetbalcarrière niet verder oppakken.

“Hard work and learning from failure”. Dat is wat Anne aan iedereen wil meegeven. Hij vindt het belangrijk dat je fouten durft te maken, want dan kunnen zij hun fouten analyseren om er uiteindelijk beter van te worden!

- Hard work and learning from failure -