Derick Bank

In november 2018 is Derick Bank begonnen bij WIBA IT. Derick wilde graag een volgende stap maken in zijn carrière en die match vond hij bij WIBA IT. (….) sprak hem meteen aan vanwege het gezellige, warme team en daarnaast krijgt hij ook de vrijheid en ruimte om een eigen invulling te geven in zijn dagelijkse werkzaamheden.
Derick staat altijd klaar voor zijn vrienden als ze hem nodig hebben. Ze kunnen hem 24/7 bereiken op zijn telefoon, ook al is hij vakantie aan het vieren in het buitenland. Zijn omschrijven hem dan ook als een behulpzame vriend die eerst wel gaat klagen, maar daarna toch gaat helpen. Volgens zijn vrienden heeft Derick vaak de lolbroek aan, maar natuurlijk kan hij ook serieus zijn als het nodig is.

Derick is een enorme foodlover. Bij WIBA IT eet hij maar liefst 5 tosti’s als lunch! In zijn bureaula kun je ook lekkere snacks vinden zoals fruit. Regelmatig komen de collega’s dan ook langs om mee te snacken. Je kunt Derick in de avond wakker maken voor een medium rare biefstukje met pepersaus van Gauchos.

Skydiven is een van de dingen die Derick nog graag zou willen doen. Voordat hij dat in het buitenland gaat doen, gaat hij het eerst een aantal keren hier in Nederland oefenen. Skydiven geeft Derick namelijk een gevoel voor vrijheid. Fly to the destination where you want to be. Zo zul je hem regelmatig in het buitenland zien waar hij zijn vrienden gaat bezoeken.

Naast dat hij van reizen houdt en openstaat voor extreme sport, is Derick ook erg goed in skateboarden. In 2012 was hij zelfs Nederlands kampioen skaten! Wie had dat gedacht? 

Leven en laten leven is wat hij aan ons wilt meegeven. Als iets meant to be is, dan is het zo volgens Derick.

- Work, Travel, Save, Repeat -