Dylan Nelson

Een echte uitdaging in de buurt van Rotterdam. Dat was een wens van Dylan tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan. Die uitdaging heeft hij zeker gevonden bij WIBA IT. Na een paar leuke en interessante gesprekken is Dylan sinds maart 2020 actief als Accountmanager in het sales team. Met zijn kenmerkende glimlach en enthousiasme is hij een fantastische aanwinst voor de organisatie én voor de klanten van WIBA IT.

Geboren en getogen in Rotterdam wilde Dylan vroeger niks anders dan spelen voor een echte Rotterdamse voetbalclub. Na veel trainen en een goed doorzettingsvermogen heeft hij een tijdlang op hoog niveau gespeeld bij Sparta Rotterdam. Een vervelende blessure gooide roet in het eten waardoor hij zich ging focussen op een ander doel. Een hbo-diploma in de commerciële richting. Gelukkig heeft hij dit doel met vlag en wimpel kunnen behalen. 

Een fan van mooie auto’s is hij zeker. Gedurende zijn hele studietijd had hij de droom om na het behalen van zijn diploma, een Audi A3 aan te schaffen. Men keek er dan ook niet raar van op dat toen de dag daar was, Dylan met een mooie Audi A3 op de stoep stond.

Ondanks zijn blessure sport Dylan nog altijd. Wanneer de kans zich voordoet gaat hij graag met vrienden de zaal in om te gaan zaalvoetballen. Dit is wat intensiever dan op het veld maar wel korter waardoor het prima vol te houden is. Om te ontspannen na een wedstrijd luistert hij graag naar R&B, Urban en Latin muziek.

Wat we niet wisten van Dylan is dat hij een talent heeft voor acteren. Zo heeft hij de theater variant van de havo gedaan en heeft hij meerdere acteerlessen gehad. Ondanks zijn uitstap naar de Recruitment sector staat hij nog altijd graag voor de camera. Het kan dus zomaar voorkomen dat Dylan te zien is in een vlogserie van WIBA IT!

Altijd jezelf uitdagen, goed presteren en vooral meedenken waar dat mogelijk is. Met die woorden staat hij elke dag op om het beste uit zichzelf te halen.

- Work harder than you think you did yesterday -