Gözde Yilmaz

Gözde kwam vorig jaar Rob Mes – de verbinder, tegen in de Rotterdamse metro. Ze gaf aan dat ze op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Samen hebben ze een foto gemaakt en deze geplaatst op LinkedIn. Ilkin zag de foto en had haar meteen benaderd om bij WIBA IT te komen werken als IT Recruiter.

Tijdens haar sollicitatiegesprek met Anne gaf ze aan dat ze het ‘anders’ wilde doen dan de andere recruiters. Employer Branding was een speerpunt voor haar. Ze wilde niet alleen de kandidaten benaderen, maar vond het ook belangrijk dat de kandidaten ons vinden en dat het persoonlijker wordt dan alleen contact achter een computerscherm of via de telefoon. Zo kwam ze op het idee om te gaan vloggen op LinkedIn. Om de twee weken licht ze verschillende onderwerpen toe binnen WIBA IT. De vlogs worden gemiddeld meer dan 12.000 keer bekeken! Het leuke aan het vloggen is, dat ze ook nog eens wordt herkend als ‘de vloggende recruiter’!

Gözde is al jaren actief op LinkedIn. Zo heeft ze veel jongeren geholpen aan stage en young professionals aan een leuke baan . Daar is ze erg trots op!

Gözde zou WIBA IT beschrijven als een bedrijf waar je hard moet werken, maar waar het kan ook erg gezellig is en uiteraard veel gelachen kan worden. Het team is heel hecht met elkaar en iedereen staat voor elkaar klaar zodra het nodig is.

Vrienden van Gözde zouden haar omschrijven als een vrolijke creatieveling met een vintage soul die gek is op social media . Ze gaat graag op pad met haar camera en het liefst maakt ze portretfoto’s van familie, vrienden en andere mensen die ze tegenkomt. Ook is ze heel erg enthousiast, soms ietwat te enthousiast. Het wil nog wel is voorkomen dat ze haar verhaal wel kwijt raakt. Oeps!

Je kunt haar wakker maken voor een heerlijk uitgebreid ontbijtje op bed of voor een activiteit met kinderen, want daar is ze dol op. Ook haalt ze haar energie uit maatschappelijke projecten. Zo heeft ze bijvoorbeeld in het verleden ouderen geholpen om te leren fietsen.

Een aantal citaten wat ze graag aan ons wil meegeven is “Life is what happens to you while you’re busy making other plans” en “there is beauty in simplicity”, deze citaten zijn wat het leven van Gözde omschrijft. is wat Gözde ook vaak zegt en dicht bij haar staan.

- Life is what happens to you while you're busy making other plans -