Gregory Penney

Gregory Penney mag sinds mei 2019 het sales team ondersteunen als New Business Development Manager. Binnen WIBA IT gaat hij de salesafdeling voorzien van focus en structuur, gezamenlijk te pionieren en als doelstelling bekend te staan als de partij die je betrekt bij het maken van een zorgvuldige verbinding met de juiste match in IT.
Gregory heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van sales en verandermanagement bij verschillende partijen. Op den duur besloot hij als Freelancer de sales in te gaan waarin hij ook WIBA IT leerde kennen. Zo heeft hij vanaf het begin de groei van WIBA IT zijdelings gevolgd.

Vrienden van Gregory zouden hem omschrijven als een enthousiast persoon, die altijd klaar staat wanneer je hem nodig hebt.

Gregory is een Bourgondiër. Je kunt hem wakker maken voor rotisserie chicken. Het liefst trekt hij de hele kip uit elkaar. Thuis maakt hij voor het gezin wel eens lasagne, met verse pasta, Basilicum, Spinazie en Mozzarella di Bufala.  Dat willen wij bij WIBA IT wel eens proeven, Greg!

Als kind wilde Gregory brandweerman worden. Brandweerman; omdat hij op jonge leeftijd gezien had hoe een gezin uit de hoekwoning van de straat, die volledig in brand stond gered waren. Het coördineren, team effort en hulpvaardigheid had een grote impact gemaakt op de jonge Greg. 

Naast zijn gevoel voor hulpverlening, was hij ook creatief om zichzelf te helpen aan zijn eigen centjes. Zo ging hij vaak op pad om voor een heitje een karweitje te doen. Met als doel om financieel onafhankelijk te zijn van zijn ouders.

- The future belongs to those who prepare for it today -