Hang Nguyen Quang

Hang is in september 2018 begonnen als Marketing Medewerker bij WIBA IT. Ze was op zoek naar een leuke baan voor naast haar studie en na een korte zoektocht op LinkedIn kwam ze WIBA IT tegen. Ze zag meteen een match en besloot te solliciteren. Al snel kon ze aan de slag en nu versterkt ze part-time het team.

Vrienden zouden Hang als een zeer vrolijk en enthousiaste dame voorstellen die soms wat afgeremd dient te worden. Dat ziet ze zelf ook in en gaat hier zeer professioneel mee om door slim te prioriteren. Als we aan Hang zelf vragen wat haar vrienden van haar vinden antwoord ze vrij snel en lacherig: “Ze vinden me gewoon leuk!”.

Als Marketing Medewerker is ze binnen WIBA IT verantwoordelijk voor alle digitale uitingen van de organisatie. Denk hierbij aan onze vlogs, recruitment afbeeldingen en banners. Dit was voor haar vrij onbekend terrein maar als echte doorzetter weet ze dit snel haar eigen te maken.

Dat ze een doorzetter is heeft ze wel bewezen met haar opleidingen. Nadat ze was gezakt voor haar Havo was haar motivatie compleet weg. Uiteindelijk is ze toch met een MBO opleiding gestart en koos ze ervoor om door te stromen naar het HBO. Dit was een goede keuze waar ze nog elke dag enorm blij mee is!

Hang mag je wakker maken voor patat (of friet) met Oliehoorn mayonaise. Ze staat ook bekend binnen de familie als “friet monster” en mag zelfs opscheppen voordat de neefjes en nichtjes dat mogen.

Wat op haar bucketlist staat is het behalen van een zwemdiploma. Door omstandigheden kon ze die helaas niet halen en dat is toch wel iets waar ze naar uitkijkt. Daarnaast wil ze nog veel gaan reizen en dingen zien in de wereld.

- Just go with the flow en wees vooral jezelf! -