Hüso Aslantekin

Hüso komt helemaal uit Enschede. Al een lange tijd was hij bezig met het zoeken naar een baan in Rotterdam waar hij zijn commerciële vaardigheden kon verbeteren. Via een collega van WIBA IT, kwam Hüso op LinkedIn in aanraking met de video’s van Gözde die ze voor WIBA IT maakt. Zodoende heeft hij dus contact opgenomen met WIBA IT en mocht hij hier aan de slag. Hüso heeft het hier heel erg naar zijn zin en ondersteund dan ook elke dag met plezier het Sales team.
Hüso omschrijft WIBA IT als een gezellige organisatie waar men ook hard werkt om de klanten en kandidaten blij te maken. Vanwege zijn warme verwelkoming en de leuke gesprekken heeft Hüso een
zeer hechte band opgebouwd met zijn collega’s, hij zegt dan ook dat ze net familie voor hem zijn geworden. Iedereen helpt elkaar zodra het nodig is en als het kan wordt er zo hier en daar een grapje
gemaakt.

Dat Hüso van sporten houdt, is te zien. Drie dagen per week kan je hem namelijk vinden in de sportschool. Hij hoopt zelfs ooit boven een sportschool te wonen zodat hij nog vaker de gewichten erbij kan pakken. Ook houdt hij van leuke dingen doen met zijn vrienden zoals een potje voetballen of een avondje op stap gaan. Zijn vrienden zouden hem omschrijven als een betrouwbare, vriendelijke en behulpzaam persoon.

Wat Hüso gelukkig maakt is als hij met zijn vrienden en familie leuke dingen kan doen. Je kunt hem ook wakker maken voor kip, maar ook voor een random vliegticket.

Een ding wat wij nog niet wisten van Hüso is dat hij heel erg muzikaal is. Hij zingt en speelt zo af en toe gitaar en piano. Op een vrijdagmiddag kunnen de collega’s van WIBA IT regelmatig genieten van zijn zangkunsten.

If I told you I was different, would you understand the difference?