Ilkin Musajev

In februari 2016 kwam Ilkin de vacature commerciële recruiter tegen op LinkedIn. Hij wist op dat moment nog niet veel over detachering, laat staan in de IT sector. Na zijn gesprek met Anne werd hij enthousiast en sindsdien is hij in dienst bij WIBA IT.

WIBA IT is voor Ilkin als zijn tweede huis omdat zijn collega’s buiten de werktijden ook zijn vrienden zijn. Het team zou hij omschrijven als een stel jonge, harde werkers die, als het kan, ook tussendoor grapjes met elkaar uithalen. Als Operational Manager binnen WIBA IT streeft Ilkin ernaar om meer kwaliteit te leveren en dat de doelstellingen worden behaald.

Vrienden van Ilkin zouden hem omschrijven als een initiatief persoon die iedereen makkelijk meekrijgt om leuke dingen te doen. Ook vinden ze hem erg behulpzaam. Ze kunnen bij hem terecht voor allerlei dingen. Denk hierbij aan het advies geven over relaties, werk, studie maar ook als je twijfelt om een auto te kopen. Dus voor al uw adviezen, Ilkin weet raad!

Ilkin is erg trots op wat hij allemaal heeft bereikt. Toen hij 10 jaar was, kwam hij naar Nederland en belandde hij in groep 6 op de basisschool in Sneek. Het eerst woord wat hij heeft geleerd was ‘liniaal’. Taal was echter nooit moeilijk geweest voor Ilkin, want hij spreekt maar liefst 6 talen (Azeri, Nederlands, Engels, Duits, Turks en Russisch)! Twee jaar later moest hij een cito toets maken en hij scoorde 544, wat VWO niveau is!

Wat er nog op bucketlist staat van Ilkin is dat hij graag een klassieke (collectors) auto uit de jaren 50 zou willen hebben. Een auto, die speciaal is en waar een verhaal achter zit. Daarnaast zou hij ook nog graag de minderbedeelde helpen in de samenleving op een speelse wijze.

Een ding wat hij nog wil meegeven aan ons is dat je als bepaalde ideeën hebt of stappen wilt maken, je niet te lang er over na moet denken. Dit geldt voor zowel werk als privé situaties. Sta niet te lang stil bij elke keuze die je neemt.

- It's now or never -