Marlies van den Berg

Marlies is in januari 2018 begonnen als afstudeerstagiaire bij WIBA IT. Ze had het hier zo enorm naar haar zin dat ze besloot om te blijven werken als IT recruiter. Ook leert ze steeds meer over de IT en recruitment wat voor haar vrij onbekend terrein was. Een mooie start van haar carrière.

Vrienden van Marlies zouden haar omschrijven als een vrolijke en enthousiaste dame. Ze is altijd in voor gezelligheid en ook vindt ze het leuk om regelmatig uit eten te gaan (dit zien alle collega’s dan ook vaak terug op Instagram). Als er iets te vieren valt, kan je haar vinden in Little V of 1NUL8, een tweetal van haar favoriete restaurants in Rotterdam.

Marlies is erg trots op haar familie en vrienden. In het weekend spendeert ze graag tijd met haar familie en haar vriend. Daarnaast heeft ze ook lieve vrienden die ze al heel haar leven kent en altijd voor haar klaar staan. Je kan haar wakker maken voor pizza, patat of een heerlijke red velvet taart van Dudok (geef haar eens ongelijk..).

Dat Marlies van reizen houdt, wisten we bij WIBA IT al. Ze heeft een halfjaar in het buitenland gestudeerd en ze wil graag nog meer van deze mooie wereld zien. New York wordt hopelijk een van de volgende bestemmingen die ze gaat bezoeken. De stad, de cultuur en het eten spreken haar heel erg aan.

Een mooie quote wat bij haar past is ‘Veni Vedi Amavi’, (we came. We saw. We loved). Elk land waar ze naar toe gaat, wordt ze verliefd op de stad waar ze zich op dat moment bevindt. Er worden mooie herinneringen gemaakt die altijd bij haar zullen blijven. Vooral de stad Valencia in Spanje heeft haar hart gestolen. Wat ze graag nog wil doorgeven aan andere mensen is dat het niet uitmaakt waar je komt, zolang je maar met de juiste mensen bent je altijd mooie herinneringen kan maken.

- Veni Vedi Amavi -