Massood Haidari

Massood was toe aan een nieuwe stap in zijn werk carrière. Zijn beste vriend raadde hem WIBA IT aan. Zo is hij dus sinds maart 2018 aan de slag gegaan als IT Recruiter. Recruiten was voor hem nog vrij nieuw en ook wist hij nog niet veel van de IT. Massood heeft zichzelf wegwijs gemaakt door veel in de IT te verdiepen en veel vragen te stellen aan zzp’ers. Maandelijks is hij ook bij de, door WIBA IT georganiseerde, kennissessies aanwezig zodat hij nog meer over IT kan leren.

Vrienden van Massood zouden hem omschrijven als een aardige jongen die veel humor heeft, maar ook hard werkt om zijn doelen te behalen. Daarnaast is hij ook prestatiegericht en houdt hij van het onbekende en zit hij dit dan ook vaak als een uitdaging. Bij WIBA IT heeft hij vaak de lolbroek aan. Zijn collega’s lachen altijd om zijn grapjes, maar als het moet, wordt er ook serieus hard gewerkt.

Massood is erg trots op hoe hij zich ontwikkeld bij WIBA IT. Hij is op nul begonnen binnen de detachering. Daarnaast had hij ook totaal geen kennis van de vakgebieden van onze kandidaten. In een korte tijd heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan. Hij heeft in zijn beginperiode al heel wat kandidaten en opdrachtgevers samengebracht. Een echte topprestatie!

Wat veel van onze collega’s nog niet wisten over Massood is, is dat hij heel erg houdt van de natuur. Jaarlijks vliegt hij naar Noorwegen met zijn vrienden waar hij zo’n twee weken verblijft in een huisje op een berg in Aalesund. Het is geen rustige vakantie. Massood houdt er namelijk van flink actief te zijn! Hij staat graag vroeg op in de morgen om te gaan vissen en later op de dag gaat hij bergbeklimmen of kajakken. Een echte avonturier!

Wat Massood nog aan ons wil meegeven is dat je moet proberen om elke dag een betere versie van jezelf te zijn. Probeer elke dag wat te leren om jezelf te ontwikkelen zowel privé als zakelijk.

- A mind that is stretched by new experience can never go back to its old dimension -