Patricia Molendijk

Patricia merkte bij haar vorige werkgever op dat ze goed was in plannen en organiseren. Ze was op zoek naar een nieuwe uitdaging en toevallig was WIBA IT op zoek naar een Office Manager. Dit was een absolute match en sinds 2018 is ze begonnen als Office Manager bij WIBA IT.

Bij WIBA IT is ze verantwoordelijk voor de contractuele zaken. Ook zorgt ze ervoor dat administratieve en organisatorische werkzaamheden op kantoor efficiënt en soepel verlopen.

Vrienden van Patricia zouden haar omschrijven als een sociaal en prettig persoon om mee om te gaan. Ze laat mensen altijd in hun waarde en kan daarnaast goed met mensen omgaan. Op de werkvloer maakt ze makkelijk snel connecties met collega’s door met iedereen een praatje te maken. Dat Patricia een harde werker is, merken de collega’s ook. Ze is een echte doorzetter die graag, soms tegen beter weten in, de lat hoog legt..

Patricia is erg trots op de groei die ze heeft meegemaakt in haar leven en de kansen die ze heeft gekregen. Voor haar studie is ze in het buitenland geweest waar ze zichzelf heel erg heeft ontwikkeld en wat haar nu vandaag markeert als een sterk persoon.

‘s Avonds kun je Patricia wakker maken voor bami met ossenhaas en bonensaus van de lokale Chinees. Ook is ze erg van fan Black Pepper Beef met natuurlijk.. bami!

Patricia wil graag de wereld zien. Het hoeft voor haar niet ver weg te zijn, zolang ze plekken blijft zien, ontdekken, maar vooral genieten! Zuid-Afrika wordt hopelijk haar eerstvolgende bestemming die ze gaat bezoeken met haar man.

Collega’s van WIBA IT weten dat Patricia niet zo sportief is, maar wat wij nog niet weten van haar is dat ze vroeger op voetbal zat. Teamsporten was helemaal haar ding, maar al snel kwam ze erachter dat ze niet zo goed was in voetbal. Het liefst zit ze thuis op de bank een film of een serie te kijken op Netflix met een lekkere snack en kopje thee.

Een quote wat de moeder van Patricia altijd aan haar heeft meegegeven: ‘Behandel een ander hoe je zelf behandeld wil worden.’ Dit is dan ook wat Patricia aan ons wil meegeven.

- Behandel een ander hoe je zelf behandeld wil worden -