Ramon Vaes

Ramon was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn commerciële vaardigheden kon combineren met zijn mensenkennis. Zodoende kwam hij al snel terecht bij WIBA IT, een intermediair die gespecialiseerd is in het detacheren van specialisten in de IT sector. Een mooie bijkomstigheid van zijn nieuwe functie was dat hij ook nog wat kon leren over IT. Dit vond hij namelijk altijd al zeer interessant omdat zijn vader al een lange tijd een IT ondernemer is.

Binnen WIBA IT is Ramon verantwoordelijk voor het salesteam. Hij heeft inmiddels een groot portefeuille aan klanten en dagelijks probeert hij deze uit te breiden met leuke opdrachtgevers voor onze kandidaten. WIBA IT zou hij omschrijven als uniek. “Wij zijn allemaal jonge en ambitieuze professionals die elke dag vol met passie en uitzonderlijke kracht tegen het geweld van onze markt op moeten boksen.”

Zonder Ramon zou er geen feestje zijn volgens zijn vrienden. Zij beschrijven hem als een gangmaker die eerlijk is en ook altijd voor iedereen klaar staat. In het weekend kun je hem vinden in een café met zijn vrienden en in de zomer zal je hem af en toe zien op een festival of in de mooie, historische haven van Zierikzee.

Ramon is erg trots op het feit dat hij veel dingen voor elkaar heeft gebokst. Tussen zijn werk en privé heeft hij namelijk eindelijk een balans gevonden. Na een dagje werken bij WIBA IT moet hij nog terugreizen naar Zeeland. En of hij moe is na zo’n dag werken? Laat in de avond gaat hij zelfs nog sporten!

Het lijkt Ramon erg leuk om ooit een keer te gaan reizen zonder dat je weet wat de eindbestemming is. Hij vindt vooral de vrijheid die je hierbij ervaart erg fijn en ook is hij erg gecharmeerd van de mooie plekken waar je ongetwijfeld terecht komt. En ooit als hij met pensioen gaat, wil hij een keer alle wedstrijden zien van het Wereld Kampioenschap voetbal.

Een ding wat niet iedereen weet van hem is dat hij twee katten heeft, Donna en Harvey. De katten zijn vernoemd naar de personages van Suits, zijn favoriete serie. Hij is enorm dol op zijn katten en wil ze niet te lang alleen laten. Daardoor gaat hij soms eerder naar huis.

- haal zoveel mogelijk uit je dag, want het kan zo voorbij zijn -