Regi Kosten

Regi Kosten was in februari begonnen als Projectmedewerker bij WIBA IT. Hij kwam een vacature tegen op het internet en meteen besloot hij om te solliciteren. WIBA IT sprak hem erg aan omdat het een echt Rotterdams bedrijf is. Nu is Regi een Recruiter / Sales medewerker geworden.
De vrienden van Regi omschrijven hem als een gezellige jongen waarmee je altijd wel kan lachen, maar ook serieus kan zijn als het moet. Zo af en toe reist hij weer terug naar zijn “hometown” Lelystad om weer bij zijn vrienden en familie te zijn.

Op zijn 17e was Regi gestopt met zijn toenmalige studie omdat de opleiding toch niet bij hem paste. Hij besloot toen een aantal jaren te gaan werken om wat werkervaring op te doen. Na een jaar of twee miste hij weer de schoolbanken en besloot hij weer naar school te gaan. Inmiddels zit hij in zijn laatste jaar van zijn opleiding en heeft hij alle vakken gehaald wat hem dichter brengt bij zijn diploma. Iets waar hij heel erg trots op is en naar uitkijkt!

Rotterdam is niet onbekend voor Regi. Zijn vriendin woont in Rotterdam en zo zijn ze regelmatig te vinden in een van zijn favoriete restaurants dichtbij de Markthal: Hinoki. Dat is een Japans restaurant waar ze een heerlijke kom Special Miso Ramen Noodles serveren, een van zijn verslavingen. Hoewel hij het nog moeilijk vindt om te eten met stokjes, komt het langzaam op gang.

Regi geniet heel erg van zijn vrije dagen. Het liefst kijkt hij een serie op Netflix zoals Narcos en La Casa del Papel of speelt hij Fortnite op de PlayStation. Ondanks dat hij geen ritmegevoel heeft, lukt het hem wel om de meeste danspasjes van Fortnite na te doen.  

Wat Regi nog uit zijn leven wil halen, is dat hij zijn innerlijke rust wil vinden. Een leven zonder zorgen, stress en waar je kunt genieten van de kleine dingen in leven.

- Je kunt alles bereiken wat je wilt. Als je er maar voor werkt. -