Rolf Weijnand

Rolf Weijnand is in november 2019 begonnen als Accountmanager bij WIBA IT. Hij kende WIBA IT al een tijdje doordat Anne in het verleden Rolf heeft benaderd. Het contact is altijd bij Rolf blijven hangen en zodoende besloot hij zelf contact op te nemen met Anne, om te kijken naar de mogelijkheden binnen de organisatie. Zo is hij uiteindelijk Accountmanager geworden op de salesafdeling, een functie die op zijn lijf geschreven is!

Rolf wilde van kleins af aan graag profvoetballer worden, zoals zijn andere collega’s bij WIBA IT. Naarmate hij ouder werd, focuste hij liever op zijn carrière en lagen zijn prioriteiten elders. Regelmatig wordt er op een vrijdagmiddag nog een balletje getrapt bij WIBA IT. Dan laat hij graag met plezier zijn voetbaltalent zien. 

Vrienden van Rolf zouden hem omschrijven als een als een serieus, doelgericht persoon. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met voetbal (vooral kijken naar voetbalwedstrijden met zijn vrienden!). Ook kunnen we hem in de zomer vinden op een festival. 

Wij mogen Rolf wakker maken voor een vakantie waar veel lekker eten is en de zon altijd schijnt, zoals Azië. Hij hoopt ooit nog een wereldreis te kunnen maken, maar… eerst focussen op zijn carrière bij WIBA IT!

Als laatst wil Rolf nog graag meegeven aan iedereen dat het belangrijk is om jezelf kwetsbaar op te stellen. Dat is namelijk een van de sterkste eigenschappen die je kunt hebben. Zolang je aan jezelf wilt werken en openstaat voor feedback, zul je altijd blijven ontwikkelen.

- Do or do not. There is no try -