Tatiana Degtyareva

Tatiana was op zoek naar de volgende stap in haar carrière. Een werkplek waar ze haar creativiteit kon uiten en haar kennis van marketing kon delen… Deze uitdaging vond ze bij WIBA IT! Sinds mei 2019 mag ze haar rol vervullen als Marketing Manager!

Binnen WIBA IT is Tatiana verantwoordelijk voor de Marketing afdeling. Haar taken zijn onder andere om de online vindbaarheid van WIBA IT te verbeteren. Dat doet ze door de website van WIBA IT te optimaliseren en te professionaliseren. Door haar creativiteit en ‘out of the box’ denkwijze weet ze leuke marketing- en communicatieactiviteiten te bedenken voor WIBA IT. Tatiana is ook een Google Analytics gecertificeerde specialist.

De eerste indruk van Tatiana over WIBA IT is dat het team jong, leuk en gedreven is. Ook viel het haar op dat WIBA IT voor vele awards genomineerd was. Daarnaast is het gevestigd in Rotterdam, de stad waar Tatiana haar Master studie heeft gedaan. Voor haar is het dan ook weer leuk om even terug te zijn in haar studentenstad.

De vrienden van Tatiana zouden haar omschrijven als een energieke en creatieve dame die houdt van kunst, tekenen en video games. In haar vrije tijd schildert ze graag. Ook kun je haar stijl gedurfd noemen, want ze houdt er van om op te vallen. Dat doet ze bijvoorbeeld door kleurrijke kleding te dragen met leuke printjes erop. Zij is ook bekend om haar sokken met dieren.

Tatiana vindt het leuk om te lachen. Met haar woordgrapjes weet ze hoe ze de rest van het team ook kan laten lachen. Vooral als het gaat om South Park references. Alleen moeten de collega’s dan wél alle afleveringen van South Park kennen om de grap te begrijpen!

Tatiana kijkt graag naar Marvel-films en Sci-Fi series om te ontspannen. Ook zit ze graag te gamen op de PlayStation. Op dit moment speelt ze Assassin’s Creed, Red Dead Redemption 2 en Detroit: Become human.