Timon van Groningen

Via Hogeschool Rotterdam kwam Timon in aanraking met WIBA IT. Op school deed hij namelijk een project samen met een klasgenoot voor de organisatie. Marketing vond hij altijd erg interessant en wilde dit graag verder ontwikkelen. Anne zag zijn ambities en gaf hem de kans om deze functie binnen WIBA IT te vervullen.
Vrienden van Timon zouden hem omschrijven als een directe, vrolijke en energieke professional die weet wat hij wil. Dat hij zo energiek is zien we ook terug in zijn werk. Hij vindt het fijn dat er bij WIBA IT de ruimte is om kennis te delen. Als Timon WIBA IT in 3 woorden zou kunnen omschrijven, zou het kwalitatief, gedreven en ambitieus zijn.

Als Timon kijkt waar hij het meest tevreden over is, is het toch wel de manier hoe hij dingen aanpakt. Een van de voorbeelden die hij noemde was zijn functie als Marketing Manager bij WIBA IT. Er waren veel dingen die hij zelf moest aanleren wat goed was om zijn kennis te verbreden. Daardoor zijn er ontzettend leuke creatieve dingen neergezet zoals het vloggen, banners en de nieuwe website.

Als er iets is waar je hem wakker voor kan maken is het wel sushi. Zijn favoriete stuk sushi is de variant met de krokante garnaal waar avocado en mayonaise op zit. Om te smullen!

Wat er nog op zijn bucketlist staat is Nieuw-Zeeland bezoeken. Vooral de plek Hobbiton staat hoog op zijn lijstje omdat Lord of the Rings, een van zijn favoriete films, daar is opgenomen.

Een ding wat wij nog niet wisten van hem is dat hij van gamen houdt! Hij kan makkelijk 12 uur op een dag gamen en het liefst speelt hij World of Warcraft, zijn favoriete spel.

Een belangrijke quote wat Timon graag aan ons zou willen meegeven is: Vier het leven. Dat komt omdat men soms niet bewust is hoe mooi het leven kan zijn en dat je soms daar even bij stil moet staan.

Elke dag die je er mag zijn, is een cadeau