Wouter van den Berge

Vanuit Zeeland is Wouter van den Berge verhuisd naar Rotterdam. Een collega van WIBA IT kende Wouter al uit Zeeland en had contact met hem opgenomen. Hij is het gesprek aangegaan met WIBA IT en sinds juni 2019 ondersteunt hij met plezier elke dag het sales team.

Wouter omschrijft WIBA IT als een ambitieuze organisatie waar ook hard gewerkt wordt om de klanten en kandidaten blij te maken. De manier hoe WIBA IT werkt, spreekt hem erg aan omdat de normen en waarden van WIBA IT perfect bij hem aansluiten. Hier staat de absolute match centraal.

Wouter staat altijd klaar voor zijn familie en vrienden als ze hem nodig hebben. Hij is altijd in voor gezelligheid. Zo kun je hem altijd bellen voor een drankje op het terras of bij iemand thuis. Zijn vrienden omschrijven hem dan ook als een behulpzame vriend met veel humor die van gezelligheid houdt.

Toen Wouter nog jong was, wilde hij graag proftennisser worden. Hij was als kind ontzettend sportief. In zijn jeugd heeft hij zelfs 12e van Nederland gestaan! Naarmate hij ouder werd, wilde hij ook graag met zijn vrienden voetballen en van het leven genieten. Hierdoor is hij toen gestopt met tennissen. Tegenwoordig beoefent Wouter andere sporten zoals fitness, boksen (en heel af en toe nog een potje tennis). 

Wat er nog op de bucketlist van Wouter staat is dat hij graag ooit wilt duiken met haaien, op safari wil gaan in het Serengeti Park in Afrika die verdeeld is over het noorden van Tanzania en het zuiden van Kenia. Een van zijn volgende vakantiebestemming wordt hopelijk Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland of Thailand. Die drie landen spreken hem aan vanwege de mooie ongerepte natuur, de veelzijdigheid aan dieren en het lekkere warme weer natuurlijk.

- Do something today that your future self will thank you for -